ANKARA BTR 2015/1

Kodla Büyü
Başvurular yine liselere mi acaba bir kaç ortaokul var listede ama bizim okul yok .ortaokuldayım bu arada

Listedeki okullar Bt öğretmeni olmayan yani geneli branştaş olmayan öğretmenler için açılan okullar

2 tane bt sınıfı varsa btsdeki bilgisayar sayısı kısmına ik7 sınıfın toplamını mi yazacagız arkadaslar?

arkadaşlar malum 19 unda başvurular bitti. bende ilk kez başvurdum. sonuçlar ne zaman açıklanır acaba bilen varmı? bide başvuru ekranındanmı göreceğiz sonuçları?

Arkadaşlar ben kendi okulum için btr başvurusunda bulunmuştum. İl içi özürden tayinim çıktı. şimdi süreç nasıl işleyecek? yeni okulumda btr olmak için ne yapmam lazım?

yesimk06' Alıntı:
Arkadaşlar ben kendi okulum için btr başvurusunda bulunmuştum. İl içi özürden tayinim çıktı. şimdi süreç nasıl işleyecek? yeni okulumda btr olmak için ne yapmam lazım?
il koordinatör birimleri ile görüşün size gelen mailde iletişim bilgileri olacaktı hallederler sanırım

Ben somestre de btr ye basvurdum. Subat ozur grubundan il ici yer degistirdim. Eski ilceden beni gorevlendirmisler.. baslamadan mebbise islemisler. Ne kadar ugrastiysam il mem duzeltemedi. Yapmdigim btr gorev kaydim var.mebbiste. bence gorevlendirme yapilmadan iletisime gecip bilgilendirin...

Btr onay durumu ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar? Dönem başlıyacak fakat onaylarımız bu yıl da hala gelmedi:(

Geçen yıl ankara bilişim den takip etmiştik onay durumunu. Bu yıl sanırım onay yazısı gelmeden haberimiz olmayacak :(

BBNET
Geri