ANKARA BTR 2015/1

Kodla Büyü
Ben başvuruyu yaptım kaydedildi dedi. Ancak alt kısımda reddedildi yazdı. Sonrada sisteme giremedim

2015 ağustos eş durumu ile ankaraya gelmek istiyorum. Sanırım BTR başvuru hakkım olmayacak. Ek başvuru olur mu ki,

wildn' Alıntı:
2015 ağustos eş durumu ile ankaraya gelmek istiyorum. Sanırım BTR başvuru hakkım olmayacak. Ek başvuru olur mu ki,

hocam bu ilk başvuru buna yetişemezseniz merak etmeyin büyük ihtimalle tekrar başvuru alırlar. zira dolmayan okullar olacaktır. geçen yıl 3 defa aldılar.

Branşınız Bilişim Teknolojileri olmadığı ve/veya Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenliği kursu bilgilerinizde eksiklik olduğu için için başvuru yapmanız mümkün değildir, hata olduğun düşünüyorsanız İl Koordinatörlüğü ile iletişime geçiniz (0312 212 3984)

yazan bir ekran açılıyor?

Şifreyi okuldan alıyormuşuz. Müdür aradım, modüle girdi ve şifre oluşturdu. Sanırım yeni bir sistem bu.

Başvuru sayfası açılmıyor şu an. Gece baktığımda da bizim Fatih Projesi okulu gözükmüyordu.

Başvuru yaptım arkadaşlar sadece kendi okulumu işaretledim. İnşallah çıkar. Bu başvuruda elden evrak teslim etmiyormuşuz bu iyi oldu. Okul onayladıktan sonra aldığı çıktıyı imzalayıp mühürleyip ilçeye yolluyor. İlçede gerekli birime yolluyor.

Arkadaşlar ben ilk defa başvuru yapıcamda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba? Sisteme girdim fakat okulum listede görünmüyor ne yapmam gerek? :o

gulosss' Alıntı:
Arkadaşlar ben ilk defa başvuru yapıcamda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba? Sisteme girdim fakat okulum listede görünmüyor ne yapmam gerek? :o
hocam okulunuz listede yoksa demekki fatih projesinde öncelikli okullardan değil ilcenizdeki başka okullar öncelikli okullar vardır o okullardan 10 tane tercih hakkı veriyor sistem siz kaç tane istiyorsanız yapın en altta okulunuzda BT sınıfı varsa kendi okulunda görev almak istiyorum deyin bu kadar. okulunuz yoksa yapacak bisey yok. ya böyle tercih yapacaksınız yada tercih yapmayıp bekleyeceksiniz ilcenizdeki o listedeki tüm öncelikli okullar dolacak ve sonra acarlarsa ki geçen sene açtılar tekrar bir tercih alıp kendi okulunuza veriyorlar ama net kesin değil çünkü okulların dolmasını istedikleri için okulunuza veririz demiyorlar kimse tercih yapmaz diye karar sizin

ark lar okul onaylayip ilçeye mi veriyor. birde okula haber vermedim ben okulun kendi haberi olur mu acaba haber verelim mi

arkadaşlar meslek lisesinde bilişim teknolojileri alanı bulunan okula isteyebiliyomuyuz. listede cıkıyor ama bilemedim önceden olmuyodu. kendi okulum da

Ankarada merkezde çalışmayıp başka ilçede çalışan biri merkez ilçelere görevlendirme isteyebiliyor mu

hocam farklı ilçe denemedim ben ama genelde kendi ilçen varken başkasına verilmiyor deniliyor ama siz en sağlam ile sorun

hocam birde zorunlu hizmetiniz varsa merkeze görevlendirilirseniz zorunlu hizmet sıkıntı olabilir görevlendirmeler 3 aylıkdan fazla olduğu için sıkıntı çıkabilir

sadece ankaraya mahsus bi sistem mi arkadaşlar bu diğer illeri ilgilendirmiyor değil mi biz manuel sistem mi yapıyoruz değil mi

BBNET
Geri