Arkadaşlar merkezi hizmetiçi eğitim planının yanında mahalli planlar da yayınlanmış durumda. Ankara için 2012 hizmetiçi eğitim planı mebbiste açıldı. Ben ekteki dosyada bilişim ile ilgili olanları işaretledim. Ankarada görev yapıp bu kurslara katılan arkadaşlarımız var mı? Örneğin bilgiayar donanımları, bilgisayar ağları, Web Tabanlı İçerik Geliştirme, intel öğretmen, cisco bilişim teknolojilerinin temelleri, cisco ccna discovery, flash cs4, photoshop cs4 gibi kurslar mevcut. Bu kurslara katılan arkadaşlar ne derece yararlı oldukları ya da eğitimin düzeyi hakkında fikir belirtebilirler mi? Yine bu kurslara katılanlar kursun türüne ve ilçeye göre hangi saatler arasında katıldılar. Ben bu konuda yetkili bir hocamız ile görüştüğümde eğitimlerin genellikle 15:00'den sonra filan olduğunu söylemişti hatırladığım kadarıyla. Fakat bizler formatörüz ve akşam 17:00'ye kadar okuldayız. Daha önceki senelerde örneğin merkez ilçedeki bir kursa diğer ilçelerden katılanların başvuruları ne ölçüde kabul ediliyor?