Hocam hangi program ise yaradi. Açıkça yazar mısınız. Merak ettimbgun 3 pc ve 2 tahtada denedim mükemmel sonuç tekrar tekrar teşekkür ederim hocam büyük dertten kurtardınız...
Hocam hangi program ise yaradi. Açıkça yazar mısınız. Merak ettim
Bu hocamızın anlattığı program gayet güzel. Deneyip kullandım. Tavsiye edebilirim.
Uygulamanın ücretsiz hali de var. Tabi alt kısımda reklamlar mevcut.pp slaytları için bir çözüm arıyordum videodaki hocamın anlattığı programı kurdum
play storeye ücretli olmuş ama apk sını yorumlarda google drive a atan hocamın oyrumunu gordum mukemmel sonuç...
bence geçici komple pardusa geçmeyi düşünüyorum ama geçiiş aşamasında kullanıcam. ayrıca evdede kullanıyorum![]()
![]()
![]()
Teşekkürler bilgi için hocam pc remote androidde süper çalışıyor pc yi kontrol edip dosya gönderip alabiliyorsunuz.PC Remote Receiver
Teşekkürler bilgi için hocam pc remote androidde süper çalışıyor pc yi kontrol edip dosya gönderip alabiliyorsunuz.
Ben bu programı kurdum ama nedense her şeyi yapmama yapmama rağmen bağlantı kuramadım
Bende kurdum ama tahtaya baglanamadim.
onu zaten yaptım hocam telefonda tahtayı görüyor ve bağlan dediğimde connection failed diyor...güvenlik duvarında izin kısmını verdim...başka önerisi olantahtadan baglanmak için rj45 jakını çıkarın kablosuz olarak bağlayın tahtayı ve sizde kablosuza baglanın kablo takılıyken programa baglanamıyorsunuz