Android Tablete Mebdus Yükleme Hatası

Kodla Büyü
Merhaba değerli öğretmen arkadaşlar, ilçe de yapılan direksiyon sınavında kullanılan tablete mebdus uygulaması yüklemek istiyoruz. apk dosyasını indirip kurmak istediğimiz de uygulama telefon sürümü ile uyumlu değildir hatası alıyoruz. Tablette android 14 sürümü var. Daha önce bu hata ile karşılaşan ya da çözümüne dair fikri olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

harici apk kurulumu engelli olabilir mi. güvenilmeyen kaynaklardan uygulama yükleme engelli olabilir mi?

google play store protech ya da google uygulamaları kapatılırsa kurulabilir kanaatindeyim, samsung a34 üme öyle yüklemiştim diye hatırlıyorum

Kapattım hocam aynı uyarı. "Telefonunuzla uyumlu olmadığından uygulama yüklenemedi".

Sorunun Android 14 kaynaklı olduğu kanaatine vardım. Birçok çözüm yöntemi denedim fakat sonuç alamadım. Bu konuda bir çözüm önerisi olan yok mu ?

Adb komutuyla yükleniyor hocam. Yeni yükledim android 14.
platform-tools adb komutuyla bilgisayara bağlayarak. Programın hedef sdk sı Android 6 olduğu için Android 14 engelliyor. Zaten yeni yılda programı güncellemek zorunda bakanlık. Yönetmelik değişti ek-3-4 maddeler değişti. Ocaktan itibaren yeni maddeler geçerli. Bunları güncellerken programı da güncellerler diye düşünüyorum.

Adb komutuyla yükleniyor hocam. Yeni yükledim android 14.
platform-tools adb komutuyla bilgisayara bağlayarak. Programın hedef sdk sı Android 6 olduğu için Android 14 engelliyor. Zaten yeni yılda programı güncellemek zorunda bakanlık. Yönetmelik değişti ek-3-4 maddeler değişti. Ocaktan itibaren yeni maddeler geçerli. Bunları güncellerken programı da güncellerler diye düşünüyorum.
Evet hocam deneme yanılmayla bende o şekilde çözdüm. Teşekkürler

Geri