Android programım için isim ve öneriler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Smart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Smart

Aktif Üye
S.a Arkadaşlar TAKİP isimli programımdan sonra bu programımın yeni versiyonunu başka bir isim ile yapmak istiyorum. İsim hakkında önerileriniz ne olabilir fikrinizi almak istedim.

Birde programda ne olursa daha iyi olur bununla alakalı fikirlerinizi almak isterim.Ben biraz açıklayayım yeni versiyonu.

Yeni versiyonda artık kişiler birbirlerini telefon numarası ile takip edecekler whatsapp daki kurulum ekranındaki gibi cep telefonuna mesaj yollama olayı.bir başka olayda herkes herkesi takip edemeyecek sadece istek gönderilecek takip edilmek istenen kişiye kabul ederse karşılıklı takip edilebilecek.

Takip edilen kişinin coğrafi koordinatlarını, yüksekliği, konum hassasiyetini ve kullandığı cihaz bağlı olarak ortamdaki nem,ısı,basınç ve ışık miktarı(gece-gündüz) gibi bilgilerini görebilecek.bunların yanında sizinde önerileriniz doğrultusunda programı mı şekillendirmek isterim.

Bu iki konuda fikirleriniz almak istedim.

beni bul yada buluşalım olabilir çünkü bu programı kursam niçin kullarım diye düşündüm de, arkadaşlarla çarşıda buluşmak için olabilir mesela :D

arkadaşınızı yeni taşındığı adreste ziyaret etmek istiyorsunuz diyelim: "buluşalım'ı aç bulurum ben seni :)" diyebiliriz :)

Arkadaşım nerede
Where is my iphone gibi programlar var güzel ona benziyor işlevler

Bak bunu devamlı çalışan gizli program haline getir ebebeyn kontrol de telefonu çocuklarını bulmak için anneler babalar kullansın. Her çocuğun telefonunda olur.

BBNET
Geri