eyvah eyvah hocam geçmiş olsun artık : )) hocam ben de yeğen tablet almış ona oyun indirip yükleyelim dedik sonra du bakalım nası bi şeymiş dedik derken sonra elimizden alamadılar : ))sahininces' Alıntı:note 2 telefonum var hiç oyun oynamamıştım, buradaki oyunları görünce canım çekti, hemen birkaç tanesini kurup oynamaya başladım,
bağımlılık yapıyomuş![]()
Aynen hocam bi bakim diyosun; elini derken kolunu kaptırıyosun, çok zaman alıyo ya, nerden yükledim ben şu oyunları?? :verymad:baybayrak' Alıntı:eyvah eyvah hocam geçmiş olsun artık : )) hocam ben de yeğen tablet almış ona oyun indirip yükleyelim dedik sonra du bakalım nası bi şeymiş dedik derken sonra elimizden alamadılar : ))sahininces' Alıntı:note 2 telefonum var hiç oyun oynamamıştım, buradaki oyunları görünce canım çekti, hemen birkaç tanesini kurup oynamaya başladım,
bağımlılık yapıyomuş![]()
Ders bitmişti, eve gitsem ne yapacam, yeni tablet oyun ne var diye internette gezniyordum, bu konu ana sayfada çıktı.mystreous' Alıntı:@ercinc98
hocam sen bu soruyu mu bekliyordun? döktürmüşsün![]()
haklısnız hocam ben onu nasıl atlamışım.oyungezer' Alıntı:Subway surfers. Koşmalı oyunların şahı bence.