Android MUALLİM uygulamam yayında.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali_ben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam tebrikler güzel uygulama olmuş, + - den ziyade ögrencileri tanımamız için de yardımcı olacaktır. Bu yüzden e- okuldaki notları ve öğrenci fotolarını da programa aktarabilmemiz önemli olur. :++:

Merhabalar sayın hocam. Öncelikle çalışmanızda başarılar dilerim.

Android programlama ya yabancıyım.
Ama excel listelerini okumak için kullandığınız kütüphaneyi merak ettim.
İleride belki android programlamaya başlarsam lazım olur.

webcevap' Alıntı:
Merhabalar sayın hocam. Öncelikle çalışmanızda başarılar dilerim.

Android programlama ya yabancıyım.
Ama excel listelerini okumak için kullandığınız kütüphaneyi merak ettim.
İleride belki android programlamaya başlarsam lazım olur.

Öncelikle teşekkürler sayın hocam. Hocam kullandığım kütüphaneyi, güvenlik açısından belirtemeyeceğim için üzgünüm. Android java tabanlı olduğundan google da küçük bi araştırmayla bi çok kütüphaneye erişe biliyosunuz. İçlerinde ücretli olanlarda, ücretsiz olanlarda mevcut. Bu kütüphanelerden bi çoğunun iyi iş çıkardığını da belirtmeliyim.İyi günler, iyi çalışmalar. :)

gazi57' Alıntı:
Hocam tebrikler güzel uygulama olmuş, + - den ziyade ögrencileri tanımamız için de yardımcı olacaktır. Bu yüzden e- okuldaki notları ve öğrenci fotolarını da programa aktarabilmemiz önemli olur. :++:

sayın hocam, yapılacaklar listeme önerinizi ekledim. programa göz atma fırsatı bulan diğer arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum. ayrıca playstore da puan vererek değerlendirirseniz minnettar kalırım. iyi günler, iyi çalışmalar.

Hocam emeklerinize sağlık. Uygulama çok güzel olmuş. Ayrı uzmanlık alanları ama bir de optik okuyucu entegre ederseniz dadından yenmez! Hepssi bir arada :++: :++: :++:

pinusn' Alıntı:
Hocam emeklerinize sağlık. Uygulama çok güzel olmuş. Ayrı uzmanlık alanları ama bir de optik okuyucu entegre ederseniz dadından yenmez! Hepssi bir arada :++: :++: :++:
Güzel fikir hocam :) ilerleyen zamanlarda eklemeye çalışacağım.

Program güncellendi arkadaşlar. Arayüz değiştirildi ve artık öğretmenleri ilgilendiren haberlere program içerisinden ulaşa bileceksiniz.

Programa yıllık plan modülü de eklenmiştir. internet üzerinden hazır olarak hizmetinize sunulmuş olan yıllık planları indirerek program içinde kullana bilirsiniz. O haftanın konulara ve kazanımlarına anında ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar. Google play den programla ilgili yorumlarınızı ve puanlarınızı lütfen esirgemeyin:) sizlerden destek bekliyorum. :) iyi çalışmalar

ios içinde yaparsanız daha yaygın kullanıma ulaşacaktır. Emeğinize sağlık :++:

Sayın hocalarım merhabalar uzun süredir google play store da yıllanan, eskiyen uygulamamı güncelleyip yeniden kullanımınıza sunuyorum. Şuan Google play de yayında Muallim adıyla aratıp yükleyip kullana bilirsiniz. Uygulama ücretsiz ve reklamsız...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogretmen.muallim

Bir öğretmen olarak her yıl aynı işleri tekrar tekrar yaptığımız; yıllık plan bulmak, sınıf listesi hazırlamak, veli görüşmelerini bir yere not etmek... hepsini tek bir uygulamada toplamaya çalıştım.
Muallim ile:
📘 Zengin arşivden yıllık planınızı indirip takip edebilirsiniz.
🎯 Haftalık programınızı yıllık plana bağlayıp ders anında plan açıp aramadan konuyu ve kazanımları görebilirsiniz
➕➖ Artı-eksi listesiyle tek dokunuşla sınıf içi değerlendirme yapabilirsiniz
📊 Belirlediğiniz kriterlere göre öğrencileri süreç içinde not ile değerlendirebilirsiniz
📥 e-Okul Excel'inden sınıf listenizi tek dokunuşla uygulama içine aktarabilirsiniz
🤝 Oluşturduğunuz listeleri diğer öğretmenlerle paylaşabilir, her listeyi sıfırdan oluşturmak zorunda kalmazsınız.
💬 Veli toplantısının zamanını ve gündem maddelerini belirleyip uygulamaya kayıtlı velilere toplu SMS gönderebilirsiniz
🗂️ Rehberlik kayıtlarınızı, veli görüşmelerinizi ve tutanak şeklinde Word dosyası formatında alabilirsiniz
📁 Tüm evraklarınızı uygulama içinde düzenli bir şekilde saklayabilir, istediğinizde aramak zorunda kalmadan ulaşabilirsiniz
🔒 Öğrenci isimleri, notlar ve veli bilgileri siz paylaşmayı seçmedikçe telefonunuzda kalır
✨ Ve hepsi tamamen ücretsiz, reklamsız.
(Not: Mağazada görünen "Reklam içerir" etiketine aldırmayın, uygulama yeni güncellendi; etiket yakında düzelecek.)

Öğretmen arkadaşlarım, denemenizi ve fikirlerinizi duymayı çok isterim. eleştiri ve fikirlerinizi özelden bana, övgülerinizi google play de uygulama altına yazarsanız ve yüksek puan da verirseniz😂 mutlu olurum. Saygılarımla🙏

Hocam teşekkür ederim güzel olmuş kriterli değerlendirme çalışmıyor. Ayrıca eksi artı bölümünü vs Excel olarak indirirsek çok güzel olur. Birde eksi artı değilde not olarak verebileceğimiz bölüm olsa süper olurdu . Tekrar elinize sağlık

Hocam teşekkür ederim güzel olmuş kriterli değerlendirme çalışmıyor. Ayrıca eksi artı bölümünü vs Excel olarak indirirsek çok güzel olur. Birde eksi artı değilde not olarak verebileceğimiz bölüm olsa süper olurdu . Tekrar elinize sağlık

Sayın hocam liste oluşturulduktan sonra listenin sağıdaki noktalara tıklayıp kriter eklemek gerekiyor. Eklenen kriterlere göre öğrenci değerlendirile biliyor. bir sonraki versiyonu, çok kullanılan kriterler bir havuzdan listeye eklenebilecek şekilde yayınlayacağım daha az veri girişi olacak bu sayede. yüklediğiniz incelediğniz için teşekkür ederim.

ilksms
Geri