Sayın hocalarım merhabalar uzun süredir google play store da yıllanan, eskiyen uygulamamı güncelleyip yeniden kullanımınıza sunuyorum. Şuan Google play de yayında Muallim adıyla aratıp yükleyip kullana bilirsiniz. Uygulama ücretsiz ve reklamsız...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogretmen.muallim
Bir öğretmen olarak her yıl aynı işleri tekrar tekrar yaptığımız; yıllık plan bulmak, sınıf listesi hazırlamak, veli görüşmelerini bir yere not etmek... hepsini tek bir uygulamada toplamaya çalıştım.
Muallim ile:

Zengin arşivden yıllık planınızı indirip takip edebilirsiniz.

Haftalık programınızı yıllık plana bağlayıp ders anında plan açıp aramadan konuyu ve kazanımları görebilirsiniz

Artı-eksi listesiyle tek dokunuşla sınıf içi değerlendirme yapabilirsiniz

Belirlediğiniz kriterlere göre öğrencileri süreç içinde not ile değerlendirebilirsiniz

e-Okul Excel'inden sınıf listenizi tek dokunuşla uygulama içine aktarabilirsiniz

Oluşturduğunuz listeleri diğer öğretmenlerle paylaşabilir, her listeyi sıfırdan oluşturmak zorunda kalmazsınız.

Veli toplantısının zamanını ve gündem maddelerini belirleyip uygulamaya kayıtlı velilere toplu SMS gönderebilirsiniz

Rehberlik kayıtlarınızı, veli görüşmelerinizi ve tutanak şeklinde Word dosyası formatında alabilirsiniz

Tüm evraklarınızı uygulama içinde düzenli bir şekilde saklayabilir, istediğinizde aramak zorunda kalmadan ulaşabilirsiniz

Öğrenci isimleri, notlar ve veli bilgileri siz paylaşmayı seçmedikçe telefonunuzda kalır

Ve hepsi tamamen ücretsiz, reklamsız.
(Not: Mağazada görünen "Reklam içerir" etiketine aldırmayın, uygulama yeni güncellendi; etiket yakında düzelecek.)
Öğretmen arkadaşlarım, denemenizi ve fikirlerinizi duymayı çok isterim. eleştiri ve fikirlerinizi özelden bana, övgülerinizi google play de uygulama altına yazarsanız ve yüksek puan da verirseniz

mutlu olurum. Saygılarımla