Android ile e-okula not giriliyor mu ?

Kodla Büyü

albatros44

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Android tablet almak istiyorum.Android ile e-okula not giriliyor mu ? yada var mı bir yolu ?

General mobil discovery telefonum ile az önce giriş yaptım ve e-okuldan öğrenciye not verdim. hiçde bir sıkıntı yapmadı açılışta.

s3 mini den not giriş ekranına kadar geliyorum fakat ordan ileriye gitmiyor lütfen bekleyiniz işleminiz yürütülüyor da kalıyor

Re: Ynt: Android ile e-okula not giriliyor mu ?

Android yada ios e okul not girişi olması için java desteği olmalı. Henüz java desteği android yada ios için tam çalışmadığı için not giriş ekranında takılı kalıyor
Bir uygulama yada güncelleme yayınlansa java destekli süper olacak

Not girişi yapamayan çok para verilipde alınan android telefon sahipleri düşünsün javasını ben keyfime bakarım piyasada yok kalitesiz gibi yorumlar yapılan telefonum aldığımın ilk gününde farkını ortaya koyduya keyfim yerinde.

Malesef meb explorer tabanlı yaptığı için başka browser da bile girmiyor mobil meb gelmeli artık

kardeşimde discovery var denedim aynı şekilde işlemininiz yürütülüyorda kalıyor özel bir işlem yapmadınızsa girilmiyor

veysim47' Alıntı:
kardeşimde discovery var denedim aynı şekilde işlemininiz yürütülüyorda kalıyor özel bir işlem yapmadınızsa girilmiyor

Sayın hocam ekstra bir işlem yapmadım telefonu dün aldım. Yazıyı görünce deneyeyim dedim telefonun üzerinde gelen tarayıcıyı tıklayıp evin kablosuz ağına bağlanıp. Not girişini yaptım kayıt işlemiyle bitirdim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Bu yazdıklarımın haricinde ek iş yapmadım.

Ben Samsung Galaxy Tab 10.1 (GT-P7500 model - Android 4.0.4) tabletim ile giriş yaptım. Ama kendi internet tarayıcısıyla mı yoksa Chrome tarayıcısıyla mı girmiştim tam olarak hatırlamıyorum arkadaşlar.

Sırf denemek için HTC desire C android tarayıcıdan not girdim sorunsuz.
Cubot gt99 android tarayıcı ve chrome dan da girdim,an itibari ile denedim,sorun yok giriyor..

e-okul notlarını girebilirsin. Fakat meb in diğer web sitelerinin (mebbis vb.) bazısında sıkıntı yaşarsın.

Arkadaslar s4ten choromeden giris yaptim ama not girilmiyo. Giren arkadaslar farkli bisey mi yapiyo acaba

aynı sistem değil mi ya biz niye giremiyoruz şu android ten not girebilen arkadaşlar caps atabilir mi acaba?

Ben de ilk sınav notlarını ipad üzerinden sisteme girmiştim. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Kendi internet tarayıcısı olan safari üzerinden gerçekleştirdim.

Konu biraz eski ama cevap vermekte fayda görüyorum. Andorid ile e-okul denemelerimde sadece lise e-okul'da sıkıntısız işlem yapabiliyorum. Fakat ortaokul e-okul'da malesef sistem çalışmıyor. Giren arkadaşlarda muhtemelen lise öğretmeni.

Arkadaşlar maxthon diye bir tarayıcı var hem androidtte hem de windowsta çalışıyor ve meb sitelerini rahatlıkla çalıştırabiliyor. bütün işlerinizi yapabiliyorsunuz...

arkadaşlar e okula giriş yapıp not kaydedenler sunu da belirtsinler hangi kademede giriş yaptılar bir yerde gördüm lise için giriş mümkünken ilk ve orta okul için değil sanırım bunu belirtirsek karışıklık kalmaz kimse de boşa uğraşmaz

ARKADAŞLAR LİSE E-OKUL SİSTEMİNDE ANDROİD VE İOS İŞLETİM SİSTEMLERİNDEN NOT GİRİLEBİLİYOR FAKAT İLKÖĞRETİMDEN MALESEF GİRİLEMİYOR

BBNET
Geri