hasari' Alıntı:Şarzı çok giden 3G desteği olan ucuz bir telefon arıyorum. Bu özelliklerde öneriniz var mı arkadaşlar?
selam dostum. Şu HTC ler güzelde çok para vermek istemiyorum benim için şuan gereksiz olur.agahyildiz' Alıntı:hasari' Alıntı:Şarzı çok giden 3G desteği olan ucuz bir telefon arıyorum. Bu özelliklerde öneriniz var mı arkadaşlar?
selam hasari hocam. bende 5 ay önce htc desire z aldım. cok memnunum. ama şarjı bu tarz telefonların pek uzun gitmez. benim telefon ilk aldığımda her akşam şarj ediyordum. ama öğrendikçe bazı gereksiz özellikleri kapadım bazı ayarlar yaptım. iki güne çıkardım. durum böyle. hepsinin 37 ekran televizyon gibi ekranı var. pili somuruyor. onun dışında tam bir bilgisayar. özellikle android olması google ile tam uyumlu çalışması harika. ben 880TL vermiştim. belki düşmüştür fiyatı. şimdiden hayırlı olsun.
Konuşma süresi 11 saat diyor bir çok telefona göre çok iyi.fbaltacioglu' Alıntı:aslında fiyat androidlere göre normal .tek olumsuz tarafı 158 mb dahili hafıza.şu an telefonuma bakıyorum 390mb kullanılan ram var diyor. ayrıca şarj konusunda da tatmin etmeyebilir.
Dostum bekleme süresi 640 saat diyor ama bilemiyorum.cemilelci' Alıntı:hasari akıllı telefonlar inanılmaz pil tüketiyor. 1500 mah pilli lg gt 540 var şarj taş çatlasa 3 gün gidiyor... Samsungun o modelinin pili 2.5 gün ancak gider.
Emperyalist güçlerin oyunu işte...GRİNGO' Alıntı:Ya işte geldiniz NOKİA ve symbian işletim sistemine
Akıllı android=Linux
nokia=symbian yaklaşık olark windows
Ne alaka şimdi.Nokia lar pil ömründe bir numara ,
E yanihasari' Alıntı:Emperyalist güçlerin oyunu işte...GRİNGO' Alıntı:Ya işte geldiniz NOKİA ve symbian işletim sistemine
Akıllı android=Linux
nokia=symbian yaklaşık olark windows
Ne alaka şimdi.Nokia lar pil ömründe bir numara ,![]()
hasari' Alıntı:aabbovvv çok pahalıymış.![]()
şu telefon güzel bir şeye benziyor fakat bana biraz pahalı geldi.![]()
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsun ... SAMS5830-B
hasari' Alıntı:xperia dikkatimi çekti çokta inceledim ama bana pahalı geldi.
Galaxy ace de görüntülü konuşma olmayınca beni biraz soğuttu doğrusu...
@share_ hocam şarzı nasıl, iyi gidiyor mu test edebildin mi?
Anladım hocam sağol.share_' Alıntı:hasari' Alıntı:xperia dikkatimi çekti çokta inceledim ama bana pahalı geldi.
Galaxy ace de görüntülü konuşma olmayınca beni biraz soğuttu doğrusu...
@share_ hocam şarzı nasıl, iyi gidiyor mu test edebildin mi?
üzerindeki şarjını bitirip tam şarj yaptım. 2 tam gün gitti. bu 2 gün içinde çok kere gps uydu bağlantısı, wifi bağlantısı, uygulama indirme gibi telefonun işlemcisini yoran dolayısıyla şarj tüketen uygulamalar var. sadece telefon olarak kullanılırsa 3-4 gün yetebilir ama o zaman akıllı telefon almanın anlamı kalmaz.bekleme süresinin batarya açıldıkça uzayacağını söyleyenler var, şuan 2 gün ortalama kullanımda. ama bilgisayarı bir kenara atıp foruma falan telden girersin 1 gün bile dayanmazdiğer akıllı telefon kullanıcılarının şarjlarının ne kadar gittiğini öğrenmek gerek ama akıllı telefonların genelinin şarjının az gittiği söylenmekte
memo41' Alıntı:bende 1 haftadır samsung galaxy ace telefonu inceliyorum....andoid işletim sistemi ve ıphonea benzemesi çok hoş...
görüntülü konuşma daha yeternce hayatımıza girmedi ayrıca...
bende düşünüyorum aslında fiyatı 650tl acaba 500e falan düşermi yakınlarda
memo41' Alıntı:valla ne bileyim 650tl bana pahalı geldi samung galaxy ace için....
pckopat11' Alıntı:hocam bir bak istersen ben de takip ediyorum bu tel hoşuma gitmişti özelllik ve performans çok iyi geldi ve şuan indirime girmiş
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsun ... #Gorseller
Hocam bana tuzlu gelir size maliyeti yüksel olmuştur zarar etmeyin.fenerligs' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-2-aylik-sifir-ayarinda-galaxy-s-plus-68941718/detay/
Hocam benim telefonum. İstersen anlaşırız.
Bu telefon fena değilmiş. Şuan ellerinde pembe kalmış. Aslında biraz daha uygun bir tel almak istiyorum.pckopat11' Alıntı:hocam bir bak istersen ben de takip ediyorum bu tel hoşuma gitmişti özelllik ve performans çok iyi geldi ve şuan indirime girmiş
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsun ... #Gorseller
Sağol hocam birde oraya bakalım o zaman.hakand77' Alıntı:hocam görüntülü konuşma android telefonların büyük kısmında yok.özellikle kısmen ucuz olanlarında.en ucuz görüntülü konuşma olan android telefon htc cha cha.onda da qwerty klavye ve dokunmatik ekran var.bilmem hoşunuza gidermi.vatan bilgisayarda dönem dönem 650 civarına düşüyor.ondan sonra da yine htc salsa var.daha sonrakiler zaten 1000 lira civarında.eğer qwerty klavye seviyorsanız cha cha olabilir.ben sahibinden.com dan 2.el alıyorum birkaç seferdir.yaklaşık 1 ay kullanılmış fiyatı bazen yarı fiyatına telefonlar oluyor.şimdiki kullandığım telefonu da 2 yıl kadar önce sıfır fiyatının yarısına almıştım. 15 günlük faturalı garantiliydi.ben daha çok bunu öneriyorum.tabi güvenilir insanları bulmak kaydıyla.kolay gelsin...