anadolu lisesine soruşturma!!

Kodla Büyü
efendim tabiki haklılar
öğrenci kutsaldır.
tableti dağıttık ki kitap taşıyıp incinmeyler.
hem öğretmenler ne güne duruyor onlar dağıtsın.
bir de artık nöbetci öğrenci olmayacak yazık değilmi çocuklarımıza
nöbetci öğretmen biraz fazla çalışsın
 
kaan2334' Alıntı:
efendim tabiki haklılar
öğrenci kutsaldır.
tableti dağıttık ki kitap taşıyıp incinmeyler.
hem öğretmenler ne güne duruyor onlar dağıtsın.
bir de artık nöbetci öğrenci olmayacak yazık değilmi çocuklarımıza
nöbetci öğretmen biraz fazla çalışsın

Bizim okulda da sergi açılışı olmuştu. Kaymakam ve şube müdürleri katılmıştı. Servisi öğretmenler yaptı. Ne de olsa öğretmenin dersi yok :!:
 
ne kadar saçma bir soruşturma. öğrencileri neredeyse cam bir fanusa koyacaklar kimse dokunmasın bir iş yaptırmasın diye.
 
eee o sırada derste olması gereken öğretmenlerin orada ne işi var acaba bunu düşünmüyorlar öğretmen orada dururken öğrenci boş sınıfta değil diye mi böyle yapıyorlar acaba...
 
ben olayda kötü bir durum göremedim... kendi çocuğum derste olması gerekirken, bu şekilde çay kahve dağıtımı yaptırılırsa ne olur? diye düşündüm....Burada öğretmenler dağıtsın diye bir ibare yok, ders saatinde öğretmen de öğrenci de derste olacak...Bunun başka bir açıklaması yok... Bir önceki okulum köy okuluydu ve çocuklar işçi olarak mı orada bulunuyorlardı emin değildim... Sigara alırlar, bahçeye çiçek ekerler, kahve getirirler, çay getirirler, bulaşık yıkarlar, yemek yaparlar, okulun temizliğini yaparlar vs.... yapmadıkları tek şey derse girip ÖĞRETMEN i dinlemek... Okullarda öğrencilerin çalıştırılmasına sonuna kadar karşıyım, sorumluluk adına nöbetçi öğrenci uygulamasını doğru buluyorum ancak sınırı aşmamak şartıyla... Hiç kimse benim çocuğuma, dolayısıyla diğer çocuklara(hepsini kendi çocuğum olarak görmek zorunda olduğumu düşünürüm) okulda bulaşık yıkattıramaz, sigara aldıramaz...ben önceki okulumda bunu engellemek için elimden geleni yaptım yine yaparım...
 
frt44 hocama katılıyorum. öğrencilerin bu tip görevlerde kullanılmasına sonuna kadar karşıyım. o okulda servis görevini üstlenebilecek hizmetli personel yok mu? müdüre de çayı kahveyi öğrenciler mi taşıyor? bu soruşturmada yadırganacak bir taraf bulamıyorum.
 
hacam bu uygulama hergün her an olan birşey değil
okulda bir açılış var. katılanlar belli.
sizde sanki çocukları dersten çıkartıp zorla kürek mahkumu yapmışlar gibi davranmayın.
her okulda aman ders olmasında bahçeye çıkayım diyen derste dersi kaynatan birsürü öğrenci var
ayrıca belkide bunlar nöbetci öğrencilerdir.
 
Geri
Üst