Anadolu Lisesi ilk Atama Tercihleri başladı

Kodla Büyü

fiyong

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Anadolu lisesi sınavına giriyorsun. Heycanla atamayı bekliyorsun bide bakıyorsun bulunduğun (Kırıkkale) ilde hiç branşında kadro olmadığını gösteriyor. Bu ancak tek bir branşta olabilecek bir durum Oda Bilişim Teknolojileri. Glecekte bizim branşı ne bekliyor bilmiyorum ama. iyiye gitmeyeceği kesin. Yakında bize hiç ihtiyaç olmayınca sınıfçılar gibi değişik alanlara kaydıracaklar. İşçi statüsünde hizmetli yapsınlar ben razıyım şuanki durumumuzdan çok daha iyidir. 2950 tl maaş alıyorlar bizim okulda 7 tane var akşama kadar tv karşısında odalarında oturuyor.

Arkadaşlar illerde kaç açık var bunları bilelim, bu nasıl bi branştır, boşu boşuna mı girdik sınava G.Antep 6 kontenjan :(

bende bu uyarı çıkıyor.
"Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Bu TC Kimlik numaralı kimse bulunamadı "
ne yapabilirim.

seerblood' Alıntı:
Arkadaşlar illerde kaç açık var bunları bilelim, bu nasıl bi branştır, boşu boşuna mı girdik sınava G.Antep 6 kontenjan :(
Gaziantepteki açık okulları yazar mısınız hocam.

yeniden atamada izmirde
konak anadolu
buca 85.yıl
aliağa barbaros anadolu
gümüldür anadolu
torbalı anadolu
tire kutsan anadolu
bayındır ülfet onart anadolu lisesi açılmıştı ilk üçüne atama oldu, diğer 4üne olmadı yeni nereler açıldı bilgisi olan var ve söylerse sevinirim

nereden yapıyosunuz başvuruyu, ben mebbise giriyorum başvuru işlemlerine, kayıt yok gibi hata veriyor..

Arkadaşlar sanırım her zamanki gibi mebbiste sorun var, 1 saat önce görebildiğim tercihlerimi şuan göremiyorum, aynı hata bende de var, torpiller yarım kalmış olabilir...

bi yerin de doğru olsun be meb.. vurdun yine bizim 80 kağıda gibi geliyo, çoğumuzun puanı bi işe yaramayacak:(

bende az önce açıldı. okulları bir gördüm. şimdi tc bulunamadı uyarısı veriyor. arkadaşlar böte mezunuyum. ticaret meslek lisesi tercih edebiliyor muyum?

Aksaray-Eskil-75. yıl anadolu lisesi. tercih yapacak var mı merak ediyorum... bir de ben bu anadolu liseleri atamalarını sendika yoluyla mahkemeye vermeyi düşünüyorum hatta vereceğim..

Saçmalığa bak, sen Konya gibi büyük bir ilde merkez olmayan 3 ilçede (akşehir,yunak,karapınar dı galiba) okul aç sadece. Ondan sonra da FATİH için bilişimciler çok önemli çok önemli de, BTR görevlendirirken de hiçbir BT öğretmeni olmayan liseler dolmadığı için kendi okulunuzda BTR olamazsınız önce oraları doldurun de, kadro vermeye gelince de fısss. böyle bir yönetim böyle bir düzen ancak protesto için alkışlanır :alkis: , bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Ne veriyorsun da ne istiyorsun.

BT dışındaki alanların BTR olarak görevlendirilmesi norm sorununu ortaya çıkarıyor.okul idaresi bi şekilde işlerini onlara yaptırıyorlar.bilgisayar öğretmenine de ihtiyaç duymuyolar bu şekilde.ya biz görev almicaz ya onlar bu işin başka çıkar yolu yok.İl ve ilçe koordinatörleri bile BT alanı dışından çoğu yerde.bizim bilgi ve birkimimiz varken bu arkadaşların hobi olarak ilgilendiği şeyler onlara görev olarak verilmiş ve bakanlık onları sıfırdan eğitime alıyor.

horozerk' Alıntı:
Saçmalığa bak, sen Konya gibi büyük bir ilde merkez olmayan 3 ilçede (akşehir,yunak,karapınar dı galiba) okul aç sadece. Ondan sonra da FATİH için bilişimciler çok önemli çok önemli de, BTR görevlendirirken de hiçbir BT öğretmeni olmayan liseler dolmadığı için kendi okulunuzda BTR olamazsınız önce oraları doldurun de, kadro vermeye gelince de fısss. böyle bir yönetim böyle bir düzen ancak protesto için alkışlanır :alkis: , bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Ne veriyorsun da ne istiyorsun.
hocam konyadaki okulları yazabilir misiniz, ben akşehirdeyim, TC problemim var da.

ilçe meb ten verilen teşekkür belgesi -mebbiste işlendi

puan veriliyor muydu?

seerblood' Alıntı:
Arkadaşlar sanırım her zamanki gibi mebbiste sorun var, 1 saat önce görebildiğim tercihlerimi şuan göremiyorum, aynı hata bende de var, torpiller yarım kalmış olabilir...
hocam hangi okulların açık olduğunu hatırlıyor musunuz?

seerblood' Alıntı:
nasıl düşünemedim :alkis:
Torpiller yerleşene kadar bizi TC vatandaşlığından çıkartmış adamlar :tr:

BBNET
Geri