Sizde taslak versiyonu varsa paylaşmanızı isteriz.Kitap yazıldı ama yetişmedi
Hocam o işler öyle olmuyor. Gizlilik sözleşmesi var. Kitaplar seneye yetişir programlama dilleri ( Java, JavaScript, Python vb) dahilSizde taslak versiyonu varsa paylaşmanızı isteriz.
Bir önceki Bilgisayar Bilimi kitabının basılmış halini görmeden program değişti.
hocam kesinlikle katılıyorum size. dersin içeriği iyice boşaltılmış. önceden hiç olmazsa azıcık kodlama gösteriyorduk. ben algoritma anlatırken yazdırdığım algoritmaların kodlarını da vermeyi düşünüyorum azar azar. ama işin içinden çıkabilirmiyim bilemiyorum. sınavda soramıyoruz malum. bunu öğrencilere farkettrimemek lazımhocam anadolu lisesi programlama giriş ve algoritmalar 2 saatlik derslerde çocuklar sıkılmaya başladı. BT sınıfı yok akıllı tahta ile de olmuyor. algoritmalarla 1 sene nasıl geçecek? bu dönem algoritmayı bitirip 2.dönem python işlesek sıkıntı olur mu? eski kur1 kur2 mantığı daha iyiydi sanki. kur1 de 1.dönem etik güvenlik algoritma işleyip 2.dönem python anlatıyorduk daha zevkli geçiyordu dersler? yeni başlık açmak istemedim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
robotik kodlamada da önceki kur-2 nin robotik konularına göre gidiyorum. Haftada 1 saat zaten o şekilde idare ettik. Şimdi biraz tinkercad göstermyei düşünüyorum orada da sıkıldılar çünkü iyice. keşke bize bıraksalar içeriği. okulun fiziki durumuna öğrencilerin seviyesine göre biz planlasak. mesela ben öğrencilere faydalı yapay zeka siteleri veya canva falan gösterince çok güzel dinliyorlar. iyice içinden çıkılmaz hale geldi. tamam fen liselerine veya 4 saat gören sosyal bilimler hazırlık sınıflarına falan farklı içerikler sunalım ama her anadolu lisesi de çok iyi değil malesefRobotik kodlama modülünde kullandığınız bir pdf kaynak var mı? varsa paylaşabilir mi
Hocam söylediklerin doğru. Ben kaynak sordum sebebi; sınav hazırlayacağım kazanımlar belirlendi milli eğitim tarafından. Benim yol aldığım pdf kitap ile tutmuyor kazanım tablosu. Mesleki ve teknik anadolu liseleri için bir kitap daha var pdf halinde. Fen lisesinde de o pdf kaynağımı kullanıyoruz. Farklı bir kaynak var mı?robotik kodlamada da önceki kur-2 nin robotik konularına göre gidiyorum. Haftada 1 saat zaten o şekilde idare ettik. Şimdi biraz tinkercad göstermyei düşünüyorum orada da sıkıldılar çünkü iyice. keşke bize bıraksalar içeriği. okulun fiziki durumuna öğrencilerin seviyesine göre biz planlasak. mesela ben öğrencilere faydalı yapay zeka siteleri veya canva falan gösterince çok güzel dinliyorlar. iyice içinden çıkılmaz hale geldi. tamam fen liselerine veya 4 saat gören sosyal bilimler hazırlık sınıflarına falan farklı içerikler sunalım ama her anadolu lisesi de çok iyi değil malesef