Anadolu Liselerinde hala seçmeli olan bilgisayar dersi üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor. Halbuki devir teknoloji devri gelecek kodlamada değil miydi sayın yetkililer? 18 bilgisayarı olan bilişim sınıflarında 40 kişiyle bilgisayar dersi işlemek verim açısından sizce nasıl olur? Müzik ve Resim derslerini ikiye böldüğünüz gibi bizim dersleri de ikiye bölmek aklınıza gelmedi mi? Ben tahmin edeyim gelmedi. Çünkü buna kafa yoran yok. Ne kadar acı.Hadi onu geçtik "Kurs açalım kodlama öğrenelim öğretmenim" diyen, kodlama ve robotik konularında yetenekli ve hevesli öğrencilere her defasında "Hayır kurs açamıyoruz" demenin dayanılmaz hafifliğine ne demeli? Evet evet teknolojiye bilime acayip önem veriyoruz. Gelecek bizim elimizde aynen devam.
Bütün bu sorunları Meb'e yazdık hatta Cumhurbaşkanlığına kadar yazdık ama el-cevap matbu bir metinden ibaret. Haklısınız gelecek teknojide. Kim tutar bizi?
Arkadaşlar 2.dönem bu kursun açılması için elimizden geleni yapalım. Ben tekrar resmi makamlara dilekçe yazacağım. Sendika yetkilisi arkadaşlarla görüşeceğim.
Bütün bu sorunları Meb'e yazdık hatta Cumhurbaşkanlığına kadar yazdık ama el-cevap matbu bir metinden ibaret. Haklısınız gelecek teknojide. Kim tutar bizi?
Arkadaşlar 2.dönem bu kursun açılması için elimizden geleni yapalım. Ben tekrar resmi makamlara dilekçe yazacağım. Sendika yetkilisi arkadaşlarla görüşeceğim.