arkadaşlar anadolu liselerinde görev yapanlar; kaç saat bilgi iletişim tek. dersiniz var? yazabilirmisiniz
runalone' Alıntı:tüm liseler anadolu lisesi oldu ki zatenuhaha:
uhaha:
uhaha:
nikfurie' Alıntı:bu konuda rekor bende olmalı. 18 saat dersim var. formatörlüğe de devam.
boş güne nöbet koymaları hoş olmamış, başka bir öğretmenle nöbet değişimi yapamıyor musunuz?zulfikar1985' Alıntı:Formatör değilim, başka okullara gitmiyorum. 10. sınıflarda toplam 10 saat dersim var. Ders programımda sadece çarşamba günüm boş. Pazartesi, Salı, Perşembe 12:30 - 15:05 arası, Cuma günleri nöbetçi olmam sebebiyle 8:00 - 15:05 arası okuldayım. Unutmadan çarşamba günü dolsun diye ayrıyeten Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü Rehber Öğretmeniyim.
:idea: :idea:![]()
![]()
Hocam, yanlış anlaşılmaya sebep olmuş cümlelerim. Cuma günüde dersim var. Hatta en fazla dersim olan gün o(4 saat). Can sıkan nokta sadece şudur ki: Okulda 20-22 saat dersi olan öğretmenlerinde haftanın en az 1-2 gününün boş olup. Benim 10 saat dersim olduğu halde okula her gün gideceğim şekilde program yapılması. Mesela, boşaltılan günüm çarşamba. Ancak 2 haftada 1 çarşamba günüde okula gitmek zorundayım.Rüzgara Karşı'' Alıntı:boş güne nöbet koymaları hoş olmamış, başka bir öğretmenle nöbet değişimi yapamıyor musunuz?zulfikar1985' Alıntı:Formatör değilim, başka okullara gitmiyorum. 10. sınıflarda toplam 10 saat dersim var. Ders programımda sadece çarşamba günüm boş. Pazartesi, Salı, Perşembe 12:30 - 15:05 arası, Cuma günleri nöbetçi olmam sebebiyle 8:00 - 15:05 arası okuldayım. Unutmadan çarşamba günü dolsun diye ayrıyeten Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü Rehber Öğretmeniyim.
:idea: :idea:![]()
![]()