L leoahmet353 Site Gezgini Mesajlar 72 9 Temmuz 2013 #1 anadolu liselerinede artık sınavsız atama yapılacağı söyleniyordu. acaba iliçi tayinlerde de anadolu liselerini tercih edebiliyormuyuz? bilgisi olan varmı?
anadolu liselerinede artık sınavsız atama yapılacağı söyleniyordu. acaba iliçi tayinlerde de anadolu liselerini tercih edebiliyormuyuz? bilgisi olan varmı?
K kondansatör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 511 9 Temmuz 2013 #2 listede çıktığına göre ederiz heralde :wink:
L leoahmet353 Site Gezgini Mesajlar 72 9 Temmuz 2013 #3 yok hocam bazı okulları hiç tercih edemiyoruz ama listede çıkıyo. mesela meslek liseleri.
biltek99 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 470 9 Temmuz 2013 #4 leoahmet353' Alıntı: yok hocam bazı okulları hiç tercih edemiyoruz ama listede çıkıyo. mesela meslek liseleri. Genişletmek için tıkla ... BÖTE mezunu öğretmene meslek liselerinin hiçbiri görünmez isteseniz de seçemezsiniz zaten.
leoahmet353' Alıntı: yok hocam bazı okulları hiç tercih edemiyoruz ama listede çıkıyo. mesela meslek liseleri. Genişletmek için tıkla ... BÖTE mezunu öğretmene meslek liselerinin hiçbiri görünmez isteseniz de seçemezsiniz zaten.