Anadolu ilk atama ile igili acil durum- Ankara MEM telefon

Kodla Büyü

muratci

Aktif Üye
Kardeşim görsel sanatlar alanında anadolu ilk atamaya başvuru yapacak. Fakat ekranı kapalı yapamıyor. Sebebi dün sistemde güzel sanatlar liselerine başvuru ekranının ilke defa açılmasıyla birlikte murudr yardla birlikte orada da tercih yapılması. İki başvuru farklı kategorilerde olmasına rağmen sistemin yönetmeliğe göre programlanmasındaki durum sebebiyle ilk atamaya başvuramıyor. İstanbul ilinin söylediğine göre Ankara MEM'de Ali Uzun isimli kişi bu işi düzeltebilir. Bugün son gün ve Ankara İl telefonları açmıyor. Ankara İl'den en azında acilen bir cep telefonu gerekiyor.

Teşekkürler hocam, şimdi aradım söyledim kardeşime de numarayı ama sanırım dünden beri aradığı numaralar arasında buda vardı. İnşallah bi daha denesin bakalım. İlginiz için tekrar teşekkürler.

Tüm gün uğraşlarımız boşa çıktı. 1 yıl önce verilen emek üstüne 1 yıl heyecanla bekleme. Önce uygulama sınavında torpiller daha sonra bu durum. Kardeşim bu puanıyla çok az sayıda gösterilen birkaç okuldan en iyilerine rahatça girebilecekken her şey altüst oldu ve tercih yapamadı. Şimdi sıra peşi sıra davalara kaldı. Milli Eğitim bir saçmalığa daha imza attı.

BBNET
Geri