amway le ilgilenen var mı?

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
ürün değişimi nasıl yapılıyor bilen var mı arkadaşlar. nete baktım bulamadım.

kimden aldıysanız orya müracat ediyosunuz yada kendiniz üyeiseniz sponsorunuzla irtibata geçin sizi üye yapan kişi ile

kendim üyeyeim ama beni üye yapan kişiyle 2 yıldır görüşmüyorum. bunun için de aramak ayıp olur diye düşündüm ama çözüm bulamazsam öyle görüşeyim..

orgatem alın, onu Türkler yapıyomuş daha iyiymiş :) Alakasız oldu biraz ama aklıma geldi, bana öyle ısrar etmişlerdi. :)

merkezi de arayıp bilgi alabilirsiniz yada bulunduğunuz yerde şubesi varsa mesela izmirde var

seyma' Alıntı:
orgatem alın, onu Türkler yapıyomuş daha iyiymiş :) Alakasız oldu biraz ama aklıma geldi, bana öyle ısrar etmişlerdi. :)

bana da ersag alın dediler de söylenen ürünlerin içeriklerini araştırın kesinlikle. ersag firmasının ürünlerinin içeriğini bulabilirseniz güzel. sertifikalarımız var diyorlar sitesindeki sertifikalarda ürün içeriğiyle beyan edilen aynıdır yazıyor ama içerik yazmıyor. üstelik numuneler firma tarafından getirilmiştir yazıyor. firmanın üretim bandından rastgele alınmamış yani. kullanırken solumayın yazıyor ve bitkiseldir organiktir diyor. nasıl olacaksa.

kim yapıyorsa iyisini onu alırım. pahalı ucuz kavramı kişiye göre değişir. gidip kahve önünde kartal araç arkasında satılan 40 tl lik takım alıp ucuz derse biri bişey diyemem doğru ucuz...

ersağ ı ben de duymuştum yüzde yüz doğalmış denemedim araştırılabilir ama

arkadaşlar ersağ ürünlerini 1,5 yıldır kullanıyorum çok memnunum merakınız varsa giderebilirim

BBNET
Geri