T tabu Site Gezgini Mesajlar 43 29 Nisan 2008 #1 İşletim sistemeleri ile ilgili bir ödevim var ve ayrıntılı bi döküman bulamadım, bu konuda bilgisi olan hocalarım yardım ederlerse çok sevinirim, uzunca bi kaynağa ihtiyacım var, Konu : Amsn hangi klasörde bulunur açıklayınız.
İşletim sistemeleri ile ilgili bir ödevim var ve ayrıntılı bi döküman bulamadım, bu konuda bilgisi olan hocalarım yardım ederlerse çok sevinirim, uzunca bi kaynağa ihtiyacım var, Konu : Amsn hangi klasörde bulunur açıklayınız.
T tabu Site Gezgini Mesajlar 43 29 Nisan 2008 #3 biraz daha ayrıntılı bilgi verseniz hocam mesela amsn ile ilgili
N nasyek Site Gezgini Mesajlar 86 30 Nisan 2008 #4 Ne istediğini tam anlamadım. Biraz daha açar mısın? Windowstaki gibi program files klasörünü mü soruyorsun?
Ne istediğini tam anlamadım. Biraz daha açar mısın? Windowstaki gibi program files klasörünü mü soruyorsun?
P penguen.os Aktif Üye Mesajlar 235 2 Mayıs 2008 #5 komut satırında root iken amsn diye arama yapabilirisin. daha sonra bulunulan dizinlerin ne işe yaradığını öğrenirsin. #find / -name amsn
komut satırında root iken amsn diye arama yapabilirisin. daha sonra bulunulan dizinlerin ne işe yaradığını öğrenirsin. #find / -name amsn