Amd Phenom II X4 965 GHz sorunu !!!

Kodla Büyü

Mc0zqeRey

Üye
Öncelikle herkese merhaba...

Ben geçen gün Bilgisayarıma işlemci ve anakart aldım. Modelleri ise
1 - Amd Phenom II X4 965 3.4 GHZ 8 MB BLACK EDİTİON --- işlemci
2 - Msi 760GM-P23 FX --- Anakart

Bunları bilgisayarıma taktım ram'im uyumlu olmadığından gittim 2 gb 1333 Mhz ram aldım ve win7 ultimate 64bit yükledim (daha sonradan ram takviyesinde buluncağım için ) fakat format işlemi bitti herşey tamam yeni parçalarımın özelliklerini bide kendi bilgisayarımda göriyim dedim bilgisayar özelliklerini açtığımda Amd phenom II x4 965 1.4 GHz yazıyor du delirdim vede daha düzeltemedim... :( :( :( :(

LÜTFEN YARDIM....

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    7.7 KB · Görüntüleme: 1,135
Cool'n'Quiet açık.
bu özellik açıksa sistem yükde değil iken işlemci voltajı ve frekans hızı otomatik olarak düşer bu normaldir.Sistem yükteyken deneyin,mesela C deki windows klasörünü winrar ile 4-5 defa aynı anda sıkıştırmaya başlayıp, o anda bakın sistem özelliklerine.ama önce biosu Default yapın.

hocam anakartınızın AM3 N/A not aplication kullanılamaz.

yani anakart ile uyumsuz...............

sinaaat' Alıntı:
Cool'n'Quiet açık.
bu özellik açıksa sistem yükde değil iken işlemci voltajı ve frekans hızı otomatik olarak düşer bu normaldir.Sistem yükteyken deneyin,mesela C deki windows klasörünü winrar ile 4-5 defa aynı anda sıkıştırmaya başlayıp, o anda bakın sistem özelliklerine.ama önce biosu Default yapın.

Ben onu yapmak için gta 4 actım gene aynı yalnız hocam sürekli 3.4 göstermeyi biliyosanız lütfen... :)

Sizin yazdığınız CPU anakartan üstün.
veri yolu hızı 3600 Mhz..
dikkat edin

update ile olmaz hocam.
anakartın AM3 özelliği kullanılamıyor. yani yok.

anakartı değiştireceksin, malesef satan da tam dikkat etmemiş.

bu iş biraz kolay doğru.....

ama pc de her zaman bir üst bir alta göre çalışır....
bir alt üste göre çalışamaz...
anakart değişecek....

GA-M68MT-S2P anakartı al senin anakart o işlemciyle uyumlu deyil bu anakart işlemciyle uyumlu google yaz GA-M68MT-S2P anakartın markası gigabyte markası bu anakart işlemcinle %100 uyumlu teknik serviste çalışıyorum ondan biliyom müşterilerimizin çoguna bu anakartan takıyoz bu işlemciye bütün amd işelmcileri destekliyo 8 gb ram kapasitesi bellek kapasitesi var :) x 16 anakart dd 2 ram destekliyo ramların dd2 deyilse alma anakartı PCI exprees 2.0 destekliyosa ramların bu anakartı öneririm almanı 100 150 tl civarında fiyatı anakartı almadan dd2 olup olmadıgına bak ramlarının dd3 ramsa kullandıgın bu önerdigim anakarta uyum sağlamaz :)

Anakartın sitesinde işlemci desteği kısmında Amd II X4 965 göremedim. Ama yakın olan X960 var. bence hızını 3.2 olarak çalıştırabilirsiniz bu anakartla. Tabi diğer birçok arkadaşın dediği bios güncellemesi yapmalısınız.
http://tr.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=CPUSupport

Belki biraz saçma gelecek ama birşey sormak istiyorum. Kasanızın Güç kaynağı kaç watt 'lık biliyorsunuzdur Amd II X4 965 140W lık bir işlemci.

BBNET
Geri