ALTIN ALDIK !

Kodla Büyü
sadece 1 altın gibi gorunebılır ama bazı gerceklerde var nevin yanıt avrupa şampıyonu aslı ve gamzede öyle güreşcilerimizden 1-2 taneside öle kadın takımlarımız avrupa da ilk üçde sayılır ama işin içine amerika çin gibi kıtalararası ülkeler girince tabi işler değişiyor ama mantık lazım burda da bir yarışta 100-200 mt de amerika yada jamaikalıları geçmek, basketbolda abd yi yenmek, jimnastikte uzakdoğuluları yenmek, yada uzun mesafede afrikayı yenmek kolay değil, bazı şeyler çalışmakla değil, coğrafyaylada nerede dopdugunlada alakalı olabılıyor. o yüzden 110 kişide sadece 2 madalya başarısızlık gibi görünmemeli. 12 voleybol takımı 12 basketbol takımı geliyor olımpıyata, 200 küsür ülkeden sizce başarısızlık mı çeyrek final? katılmak

gurur duydum valla, ağlayarak izledim madalya törenini..yarın aslı ve gamze de 1500m'de madalya alırlar inşallah, burcu ayhan da yüksek atlamada finale kalmış, hadi bakalım beklemedeyiz..

ozlem22' Alıntı:
gurur duydum valla, ağlayarak izledim madalya törenini..yarın aslı ve gamze de 1500m'de madalya alırlar inşallah, burcu ayhan da yüksek atlamada finale kalmış, hadi bakalım beklemedeyiz..

yaw helal olsun sizlere yaa ben ne hale gelmişim yorumları okudukca daha da anlıyorum bende izledim altın aldık sevindim ama ne bileyim aferim çocuğa dedim başka kanala geçtim duygu muygu kalmamış vallah

BBNET
Geri