arkadaşlar bu böyle olmayacak...nacizane tavsiyem şimdilik idare edin okullarda ama bi 4-5 sene sonrasını düşünüp bence şimdiden kendinize plan yapın...
ben şimdiden şunları yapıyorum
1- ingilizce eğitim setleri ile kpds çalışıyorum-ingilizcemi geliştiriyorum...
2- açık öğretim 2.üniversite kaydı yapmayı düşünüyorum(kayıtlar ekimde başlıyor coğrafya,felsefe ya da tarih düşünüyorum)
3- yine alanımda kendimi geliştiriyorum yüksek lisans imkanlarını da araştırıyorum...
idareciliği hiç düşünmedim,çünkü bu bakanlığın derdi çekilmez işleri bitmez..
benim meslekte 7.yılım....özellikle bu lanet mesleğe ilk defa başlayan öğretmen arkadaşlarım zaman kaybetmesinler .bizlerin düştüğü hataya düşmesinler...
çeşitli alternatif yolları şimdiden denesinler ki yarın bir fırsat doğduğunda bu köhnemiş yapıdan kurtulsunlar....
ben şimdiden şunları yapıyorum
1- ingilizce eğitim setleri ile kpds çalışıyorum-ingilizcemi geliştiriyorum...
2- açık öğretim 2.üniversite kaydı yapmayı düşünüyorum(kayıtlar ekimde başlıyor coğrafya,felsefe ya da tarih düşünüyorum)
3- yine alanımda kendimi geliştiriyorum yüksek lisans imkanlarını da araştırıyorum...
idareciliği hiç düşünmedim,çünkü bu bakanlığın derdi çekilmez işleri bitmez..
benim meslekte 7.yılım....özellikle bu lanet mesleğe ilk defa başlayan öğretmen arkadaşlarım zaman kaybetmesinler .bizlerin düştüğü hataya düşmesinler...
çeşitli alternatif yolları şimdiden denesinler ki yarın bir fırsat doğduğunda bu köhnemiş yapıdan kurtulsunlar....