coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,967 6 Kasım 2019 #1 Meb hattında alpemix çalışıyor fakat ücretsiz sürümü süreli biliyorsunuz. Alternatif ücretsiz bir program var mı?
Meb hattında alpemix çalışıyor fakat ücretsiz sürümü süreli biliyorsunuz. Alternatif ücretsiz bir program var mı?
B bilgisayar51 Aktif Üye Mesajlar 173 6 Kasım 2019 #2 Şu an yok Hocam. Anydesk'i açtırmaya çalışıyoruz inşallah.
C ctrl+alt+delete Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,180 6 Kasım 2019 #3 chrome uzak masaüstünü deneyen var mı?
uysal_rockci Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,321 6 Kasım 2019 #4 ammyy vardı ama hala çalışıyor mu bilmiyorum.
B bilgisayar51 Aktif Üye Mesajlar 173 6 Kasım 2019 #5 uysal_rockci' Alıntı: ammyy vardı ama hala çalışıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Güvenli olmadığı için kapatıldı. Arkaplanda paket gönderiyor.
uysal_rockci' Alıntı: ammyy vardı ama hala çalışıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Güvenli olmadığı için kapatıldı. Arkaplanda paket gönderiyor.
H haptahendu Site Gezgini Mesajlar 43 31 Aralık 2019 #6 Nomachine programını deneyiniz... Okulda tüm cihazlarda kurulu, sorunsuz kullanıyoruz... Uzaktan tam yönetim, ayrıca id, şifre filan gerek yok. Aynı ağ olması gerekiyor tabi...
Nomachine programını deneyiniz... Okulda tüm cihazlarda kurulu, sorunsuz kullanıyoruz... Uzaktan tam yönetim, ayrıca id, şifre filan gerek yok. Aynı ağ olması gerekiyor tabi...