M MarasliMuallim Site Gezgini Mesajlar 79 13 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar all in one bir PC, hiçbir şekilde USB okumuyor. Format atmam lazım bios'a giremiyorum. Ne yapmamı lazim. Bilgisayar çökmüş halde şu anda
Arkadaşlar all in one bir PC, hiçbir şekilde USB okumuyor. Format atmam lazım bios'a giremiyorum. Ne yapmamı lazim. Bilgisayar çökmüş halde şu anda
S sweetinfluence Aktif Üye Mesajlar 137 13 Aralık 2024 #2 En hızlı olarak usbler bozuksa eğer Başka bir AİO nın kurulum yapılmış ssd sini buna takın
müstağni Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 410 16 Aralık 2024 #4 MarasliMuallim' Alıntı: Arkadaşlar all in one bir PC, hiçbir şekilde USB okumuyor. Format atmam lazım bios'a giremiyorum. Ne yapmamı lazim. Bilgisayar çökmüş halde şu anda Genişletmek için tıkla ... Sorun çözüldü mü, Hocam? Bizde de benzer bir sorun var. Son düzenleme: 16 Aralık 2024
MarasliMuallim' Alıntı: Arkadaşlar all in one bir PC, hiçbir şekilde USB okumuyor. Format atmam lazım bios'a giremiyorum. Ne yapmamı lazim. Bilgisayar çökmüş halde şu anda Genişletmek için tıkla ... Sorun çözüldü mü, Hocam? Bizde de benzer bir sorun var.