A akifim Site Gezgini Mesajlar 78 18 Nisan 2010 #1 Arkadaşlar all in one pc ler hakkında (olumlu ve olumsuz yönleri) fikirlerinizi almak istiyorum. Marka ve model önerilerinizi de alabilir miyim?
Arkadaşlar all in one pc ler hakkında (olumlu ve olumsuz yönleri) fikirlerinizi almak istiyorum. Marka ve model önerilerinizi de alabilir miyim?
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 18 Nisan 2010 #2 Hocam şimdiye kadar 1 adet kullandım vestelin all in one pc si. Su an 6.kez garantiye gitti makina, daha birsery soylememe gerek yok herhlade, bence notebook tercih etmek daha mantıklı.
Hocam şimdiye kadar 1 adet kullandım vestelin all in one pc si. Su an 6.kez garantiye gitti makina, daha birsery soylememe gerek yok herhlade, bence notebook tercih etmek daha mantıklı.
arslan_1905 Üye Mesajlar 1,210 14 Şubat 2012 #3 bana bir arkadaş sordu bu makineleri kullanan var mı arkadaşlar?