muratozdas
Aktif Üye
Çok değerli haber muhabirimiz Sayın Ali Çağatay bey, bu hafta da bizler için program hazırlayacak, çok teşekkur ediyoruz bizlere verdiği önemden dolayı..
Hazırız hocam. Gününde ve saatinde orada olacağızmehmetkz' Alıntı:Gerçekten bize en çok değer veren kişi Ali bey. Twitterdan takip ediyorum..Aslında Ali Bey siyasete girse ve milli eğitim bakanı olsa çok iyi olurdu
Bu arada 13 Mart Çarşamba günü saat 21:00 da 2.twitter etkinliği düzenlenecekmiş
mehmetkz' Alıntı:Gerçekten bize en çok değer veren kişi Ali bey. Twitterdan takip ediyorum..Aslında Ali Bey siyasete girse ve milli eğitim bakanı olsa çok iyi olurdu
Bu arada 13 Mart Çarşamba günü saat 21:00 da 2.twitter etkinliği düzenlenecekmiş
bizler için program hazırlayacak derken bt öğretmenlerimi yoksa genel öğretmenler için mi?muratozdas' Alıntı:Çok değerli haber muhabirimiz Sayın Ali Çağatay bey, bu hafta da bizler için program hazırlayacak, çok teşekkur ediyoruz bizlere verdiği önemden dolayı..
Tabikide Bilişim Teknolojileri öğretmenlerine özel olacak, konuk olarak kimin olacağına ve kesin günu henuz söylemedi..kişel twitter hesabında duyurmustu..hastasıyız dede' Alıntı:bizler için program hazırlayacak derken bt öğretmenlerimi yoksa genel öğretmenler için mi?muratozdas' Alıntı:Çok değerli haber muhabirimiz Sayın Ali Çağatay bey, bu hafta da bizler için program hazırlayacak, çok teşekkur ediyoruz bizlere verdiği önemden dolayı..
ne zaman olacak, konuğu kim detaylı verirsen iyi olur?
HASGUL' Alıntı:Ali Cağatay @AliCaatay
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ile Bloomberg HT'de 14 Mart saat 18:45'te BT ogretmenlerinin sorunlarini konusuyoruz.
eğer sadece bt öğrtmenlerinin sorunları konuşulacaksa süper... :+1:HASGUL' Alıntı:Ali Cağatay @AliCaatay
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ile Bloomberg HT'de 14 Mart saat 18:45'te BT ogretmenlerinin sorunlarini konusuyoruz.
hıımm twit hesabımıymış o tamam, ama mahlaz ne demek onu anlamadım.s_kajmeran' Alıntı:hocam o e-postası değil... Ali Çağatay adamın adı... @AliCaatay diye yazılanda twitter mahlazı diyeyim... Twitterdan ulaşabilirsiniz...
https://twitter.com/AliCaatay
http://www.bloomberght.com/tv/program/ana-haber