muratozdas
Aktif Üye
cepten yazdığım için alamıyorum hemen ayrıntılı bilgi için @AliCaatay twitter hesabını ziyaret edin cidden güzel haberler var
eyvallah hocammemoras' Alıntı:Ali Cağatay @AliCaatay 25 dk
Simdilik bunlar. Daha ileri adimlari atmaya devam edecegiz. Yilmak yok; yola devam...İyi aksamlar
Aç
Ali Cağatay @AliCaatay 26 dk
MEB'in BT ogretmenleri ile ilgili Calistay kararlari mayis ayindaki atama donemine yetistirilecek.
Aç
Ali Cağatay @AliCaatay 28 dk
Bunlar MEB'in onundeki oneriler. Yakin bir tarihte yapilacak calistaya sunularak hayata gecirilecek.
Aç
Ali Cağatay @AliCaatay 30 dk
Medya Okur-yazarligi Dersi Radyo-TV bolum mezunlari ile doldurulamadigi taktirde BT mezunlari arasindan yapilacak atama ile takviye edilecek
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
Ali Cağatay @AliCaatay 33 dk
BT Ogretmenligi atamalari BOTE/TEF/ESEF bolumleri lehine olacak sekilde 4 bolum mezunlari arasindan yapilacak(halen bu sayi 12 biliyorsunuz)
Aç
Ali Cağatay @AliCaatay 37 dk
BT Ogretmenleri arkadaslarim; bugunku gorusmeye iliskin sonuclari aktariyorum. Devami gelecek. Sizere olan destegim surecek...
aynen katılıyorumEslivya' Alıntı:Biraz sabırlı olalım bence, bu konuların dikkate alınması yetkililerde farkındalık oluşturacaktır. Ömer Balıbey Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürüdür. Dolayısıyla kendisiyle yapılan görüşmeler de kendi alanı dahilinde olmuş. Tüm sorunların tek bir görüşmeyle çözülmesini beklemeyelim :wink:
amin..skolst' Alıntı:Arkadaşlar bizim için gözüken çok somut bişey olmasa da bu çalışmaların yapılması bile bence sevindirici.Bu zamana kadar boyle girişimleri bile yapamayan Böte başkanları yerine Ali Çağatay çıkıyor bizim için mücadele ediyor.Bu adamı gönülden kutluyorum Allah razı olsun ondan umarım gerisi gelir...