Alexa Dostluğu

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
737
Merhaba arkadaşlar alexa da sitemizin sıralamasında yapılan yorumların site sıralamasının yükselmesinde önemli bir yeri var, malum bi çoğumuzunda değilik kategorilerde siteleri mevcut karşlıklı birbirimizin sitelerine yorum yapabiliriz. bu şekilde hem birbirimize destek olmuş oluruz hemde sitelerimizin sıralaması artar diye düşünüyorum. bu şekilde bir alexa da karşılık sitelerimize yorum yapmak isteyen arkadaşlar pm ile site adresini gönderirseler alexa da siteleri hakkında yorum yazarım sizde benim siteme yorum yaparım. bu şekilde karşılıklı yorumlaşmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.
 
eskiden alexa çok önemliydi ama şimdi o değerinin kalmadığını düşünüyorum açıkçası
 
bende tam tersini düşünüyorum 2 3 binlik yükselme veya düşüş sitelerimin hitini doğru orantıda etiliyor. yanılıyorda olabilirim. yükselmenin zararı olmadığı kesin:)
 
Hocam alexada yükseldikçe hitiniz artmaz hitiniz arttıkça alexa da yukselirsiniz. Yorum yaparak ve oy vererek sitelere de ticarette pek itibar edilmiyor. Eğer tanıtım yazısı ve link satacaksınız alexaya onem verebilirsiniz aksi halde hite katkısı yoktur diye biliyorum. Ayrıca webmaster sitelerinde bir çok alexa grubu var. Yorumun yani sira hergün ziyaret etmekte gerekiyor web master sitelerinde daha genis imkan bulabilirsiniz
 
Geri
Üst