alex de souza

Kodla Büyü

umutbilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hayatımda 3 defa çok çok üzüldüm..1) kemal sunal öldüğünde 2) 5 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldığımda 3) alexe bugün yapılandan sonra....
Biz ne zaman adam oluruz..bu kadar emek bu kadar beyefendilik karşılığa bakkk...her şeyde öyleyiz zaten adam çirkef olsaydı bugün bunu yapmazlardı..

28202550263.jpg

bir fenerbahçeli olmayarak fenerbahçede sempati duyabildiğim tek fenerbahçeli futbolcu idi. yaptıklarının bedeli bu olmamalı idi

fenerbahçeye tarihinde en büyük hizmeti veren adama yaptıklarına bak. şimdi hangi futbolcu fenerbahçe için savaşır Allahın PİSLİKLERi...ŞEREFSİZLER

bir fenerbahçeli olarak iyi yada kötü bu kadar emeği geçmiş,gün gelmiş tek başına takımı sırtlamış bir oyuncunun bu kadar çirkin veda ettirilmesine çok üzüldüm. birlikte göreceğiz nelerin düzeleceğini nelerin bozulacağını. allah sonumuzu hayır etsin diyorum.

ali şen aykutu kovarken bildiği birşey varmış demek.adam rekorunun kırılmaması için alex i bitirdi

Ya bırakın Allah aşkına alex var diye bu takımda alternatif olmayacak mı? Farklı bir düzen denenmeyecek mi? 1 yıl sonra bu adam gidecek ona göre yavaş yavaş bir düzenleme yapılması gerekmiyor mu?

Adam takımdan büyük oldu sanki, alex çıkıyor oynayan oyuncularda küsüyor. Beyimiz çıkınca tribünlere gider, herşey beyimize göre ayarlanmalı, planlanmalı...

Alex Türkiyeye gelmiş en istikrarlı, efendi oyunculardan (Türkiye şartları için en iyi bile olabilir) ama son dönem yaptığı ettiğinin savunulacak pek bir yanı yok bana göre.

İstanbul takımlarına Emre Belezoğlu gibi adamlar lazım, Alex fazla insan gelir onlara.

"çocuklarım için zor olacak brezilya ya gidince eve dönelim diye ağlıyorlar." demiştir.

fenerlıyım ama alex ın hala turkce konusmamasınada ıcerlıyordum dogrusu bence dogru karar herkezın yerının doldurulabılecegını gostermıs oldu takım oyunu denen sey tek oyuncuya baglı olmasını hıc sevmıyorum bence fener bır oyuncuyu 5 seneyı buldurmamalı cunku artık ona bagımlı bır oyun yapısı olusuyor bakıcaz gorucez sonuclarını

fenerli arkadaşların bir çoğu sadece teşekkür etmekle yetindi, sizin heykelini diktiğiniz adamı sırf kıskandığı için bitirdi yönetim ve kocaman.

Bir Beşiktaş'lı olarak gitmesine sevindim.. Bizim ligde bugüne kadar gördüğüm en kaliteli ve karakterli bir kaç futbolcudan biriydi..

s_kajmeran' Alıntı:
Ya bırakın Allah aşkına alex var diye bu takımda alternatif olmayacak mı? Farklı bir düzen denenmeyecek mi? 1 yıl sonra bu adam gidecek ona göre yavaş yavaş bir düzenleme yapılması gerekmiyor mu?

Adam takımdan büyük oldu sanki, alex çıkıyor oynayan oyuncularda küsüyor. Beyimiz çıkınca tribünlere gider, herşey beyimize göre ayarlanmalı, planlanmalı...

Alex Türkiyeye gelmiş en istikrarlı, efendi oyunculardan (Türkiye şartları için en iyi bile olabilir) ama son dönem yaptığı ettiğinin savunulacak pek bir yanı yok bana göre.

kesinlikle katılıyorum, özellikle son dönemde kendini hocadan üstün görmesi, hele ki son kasımpaşa maçında yedek kulbeye gitmemesi çok kötü bir davranıştı bana göre. Çok iyi bir futbolcu da olabilir ki bana göre sadece türkiye ligi futbolcusudur, çok beyefendi de olabilir ama ister beyenin ist
er beyenmeyin Aykut hocanın üstünde değildir, olmamalıdırda.

Suçluda olsa bu kadar hizmet etmiş olan bir oyuncu böyle gönderilmez, kadroya alma sessiz sedasız devre arasında gönder. Ayıptır...

Arjantinin ünlü diktatörü demiş ki : Bu futbolu bulan ingilizlere binlerce kez teşekkür ediyorum. Veriyoruz afyonu akşamdan 1 hafta yoksullukmuş yönetimmiş açlıkmış unutuyorlar. Ah alex yaktın bizi şimdi 1 hafta değil 1 ay ne zamlar göreceğiz biz. Ver zamı ver küsküyü 1 ayda neler geçer o meclisten arkadaş. Bizim branşı arada kaynatmasalar en azından :(

Hangi takımlı olursanız olun ülkemizdeki herhangi bir kulüpten profesyonellik yada etik davranış beklemek yanlış olur.

GS-FB-BJK-TS-ES-SV-KS hepsi çöplük takımlar ve yönetimler bence.

Saygılar

Bir Trabzonsporlu olarak ben de üzüldüm...Biz de aynı şeyi yattaraya yaptık...Hami mandıralıya jübile bile yapmadık...
şimdiki yöneticiler tam bir şirret...bence fenerbahçe iç temizlik yapmalı...vefalı,dürüst ve beyefendi adamlar tarafından yönetilmeli...
ama herşeye rağmen fazla takmamalı..adamlar trilyonları götürüyorlar biz de burada çene çalıyoruz.ertesi gün de ek ders hesabı yapıyoruz...
asıl maç kendi hayatımızla yaptığımız maçtır :)

Futbol ile ilgim alakam yoktur. Alex i sadece gidişiyle tanıdım. Şunu söyleyebilirim ki facebook da alexin giderken ki mektubu diye dolaşan yazı gerçekten kendisine aitse hayatını kitap yapsın ben bile gider alırım. Gidişi olay olan adam: Alex. Etkilendim doğrusu :?

Biraz profesyonel bakın beyler Real Madrid emektar futbolcuları Raul ve Guti, Juventus Del Piero, Milan İnzaghi, Gattuso gibi artık işine yaramayan futbolcuları gönderdi adam artık faydalı olamıyordu bu açık ama gönderilme tarzı çok çirkin yavaş yavaş takımdan kesilerek ileride ki fener sistemi oturtulup sözleşmesi bittikten sonra gönderilmeliydi bence..

bir gsli olarak düşünüyorum ki ; ALEX fenerin başına gelen en güzel şeydi.
ama fener yaptı gene yapacağını

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından süresiz kadro dışı bırakılan ve A2 Takımı’na gönderilen Alex de Souza, sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesini resmen sonlandırdığını açıkladı.Fenerbahçe’de Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman’ın süresiz kadro dışı bıraktığı Alex de Souza, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yaptı.

Brezilyalı futbolcu yaptığı açıklamada, “Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzasını attım. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Böyle büyük takım olmaz, uzun yıllar hizmet etmiş bir futbolcu böyle gönderilmez. Bu adilik, bayağılık.
Ben artık bir FB taraftarı değilim.

aslında bir karışıklık var gibi,
gördüğüm kadarı ile alex in gitmesi değil sorun, gönderilme şekli.
Her takım taraftarı hemen hemen aynı fikirde.
yanlış olan madem alex le devam etmeyeceksin zamanında yol ver adama gitsin, bu yapılan sadece adamı harcama.
fb şimdiki zaman için kötü neticeler alsada bu kararlı tutumu, her ne kadar tahammül edilemesede aykut hoca ile devam etmeleri durumunda kalıcı başarılar alabilir.

celikumit' Alıntı:
aslında bir karışıklık var gibi,
gördüğüm kadarı ile alex in gitmesi değil sorun, gönderilme şekli.
Her takım taraftarı hemen hemen aynı fikirde.
yanlış olan madem alex le devam etmeyeceksin zamanında yol ver adama gitsin, bu yapılan sadece adamı harcama.
fb şimdiki zaman için kötü neticeler alsada bu kararlı tutumu, her ne kadar tahammül edilemesede aykut hoca ile devam etmeleri durumunda kalıcı başarılar alabilir.
Benimde üzüldüğüm nokta gönderiliş şekli. Fenerbahçe tarihindeki en kaliteli ve faydalı futbolculardan, 8 yıl bu formayı layıkıyla terletmiş bir futbolcu bu şekilde gönderilmemeliydi. Bu resmen vefasızlıktır. Bir Fenerbahçeli olarak gelecek günlerden kaygılıyım. Artık hangi futbolcu takımı için mücadele edebilir Alex e yapılanlardan sonra. :verymad: :verymad: :verymad:

Bir futbolcu kaybetti ama bir taraftar kazandı. bir şarkısın sen ALEX...

BBNET
Geri