ALES için Hangi Kaynak

Kodla Büyü

i.d.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
434
ales sınavı için önericeğiniz kaynak kitap var mı?
Bir de EA dan mı hazırlanıyorsunuz
 
kaynak eski ales soruları osym.... bugüne kadar hiç alese calışmadım en az aldığım puanda 68 :D
 
Yüksek puan alan arkadaşlar çözümlü soruları hangi kaynaktan çalıştınız
 
en iyi kaynak son 10 yılın çıkmış soruları. başka birşeye gerek yok hocam. Aleste olay hız, hız, hız... ben 2 kere girdim ikisinde de 83 küsür aldım.
 
Konu eksikleriniz varsa kaç deneme yaparsanız yapın net sayınız artmaz. Önce konu eksiklerini her hangi bir öss kaynağından kapatabilirsiniz. Sonrasında en az 50 deneme..ALES için tek ağaç yayınları iyi deniyor. Denemeleri ALES sorularına çok yakın.
 
alesin kaynağı olmaz hocam git son 10 yılda sorulan soruları çöz ama mutlaka süre tutarak zaten su sınvın kilit noktası süre
 
hocam aleste kaynak arama boşuna çöz eski çıkmış soruları ben 3 kere girdim sadece çıkmış soruları çözerek 85 92 91 puanlarım
 
Hangi kaynak :D
İlköğretim 8. Sınıf Matematik > Şu an master yapıyorum. Garantili, uygulanmıştır.
 
konu problemim yok çıkmış soruların çözümü kitapları var. yanlız bunlardan bazı soruların çözümü için kısa yolları veren kitaplar oluyor. bunlardan en iyi hangi yayın evinin onu merak ediyorum. 2005 ales ten 87 aldım yanlız dil problemini halledemediğim için y.lisansa bir türlü başlayamadım. bende dil şartı olmayan y.lisans yapalıcak üniversiteye başvurmak için tekrar hazırlanacağım.
 
Geri
Üst