Alanya'da otel tavsiyesi?

Kodla Büyü

ahmetismet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar baktık ki atama falan çıkmadı bizde tatile gitmeye karar verdik bayramdan sonra, bu sene Alanya'ya gideceğiz. Kişi başı 150tl civarı olan temiz lüks sayılabilecek otellere bakıyorum. Yakın zamanda giden otelden memnun kalan var mı acaba?

kaş,kemer tercih edilir kardeş. alanya'da azınlıkta kalırsın. Kafa dinlemek istersen de o yörede Olimpos

Kemer'e geçen sene gittim.
Olimpos'a da gittim arkadaşım orası bekar işi...

Alanya, Side bu seneki tercihimiz..

Öncelikle deniz sizin için önemliyse İncekum'daki otelleri tercih etmelisiniz..Pegasos zincir otelleri olabilir, oteller yanyana ve kullanabiliyorsunuz ikisini de.Bir de Yalıhan Otel var Konaklı da olması lazım denizi kumsalı muazzam çok büyük bir otel olmamakla beraber(Fiyat uygundur) herşey dahil konsepti kaliteli...Side de Nashira(Recep İvediğin çekildiği otel) Kaya otelleri güzel fiyatlar biraz daha fazladır.Her zaman Sidedeki 5 yıldızlı oteller Alanyadakilerden daha kaliteli dolayısıyla pahalıdır.Alanya merkezde kişibaşı 25 tlye denize yakın,gecelik apartlar bulmakta mümkün.Dikkat etmek lazım bazen 5 yıldızlı olup bunu haketmeyen oteller olabiliyor misal kola kola olmayabiliyor bazen....İyi tatiller.

Otelleri bilmem ama bir arkadaş grubum Arama motorundan Rusların en cok kaldıgı otel diye aratmış ve oraya gitmişti :puhaha:

fdemirel' Alıntı:
Öncelikle deniz sizin için önemliyse İncekum'daki otelleri tercih etmelisiniz..Pegasos zincir otelleri olabilir, oteller yanyana ve kullanabiliyorsunuz ikisini de.Bir de Yalıhan Otel var Konaklı da olması lazım denizi kumsalı muazzam çok büyük bir otel olmamakla beraber(Fiyat uygundur) herşey dahil konsepti kaliteli...Side de Nashira(Recep İvediğin çekildiği otel) Kaya otelleri güzel fiyatlar biraz daha fazladır.Her zaman Sidedeki 5 yıldızlı oteller Alanyadakilerden daha kaliteli dolayısıyla pahalıdır.Alanya merkezde kişibaşı 25 tlye denize yakın,gecelik apartlar bulmakta mümkün.Dikkat etmek lazım bazen 5 yıldızlı olup bunu haketmeyen oteller olabiliyor misal kola kola olmayabiliyor bazen....İyi tatiller.

Evet deniz önemliyse incekum 1 numara... İncekumdaki pegasos otellerini bencede araştır... ETS turda günün fırsatlarında indirimde oluyor... Biz tatile gittikten sonra indirime girmişti hatta kaçırmıştık...Biz alanyada merkezdeki otellerden birinde kaldık.. Blue Dreams hotel..kişi başı 50 TL sabah öğlen akşam yemekli.. Otel fena değil.. Yemekleri idare eder.. 3 yıldızxlı bir oteldi.. yanii 5 yıldızlı oteller gibi kalite beklenmez zaten... Ayrıca otel, apart ve pansiyon fiyatları alanyada çok uygun.. alanyada kalınıp incekuma, sideye, antalyaya günübirlik gidip gelinebilir arabanız varsa... biz öyle yapmıştık.. birgün çıktık alanyadan. side, manavgat, manavgat şelalesi, ordan antalya, düden şelalesi vs. gördük, dönüşte incekumda denize girip alanyaya geri döndük...

alaiye resort
lonıcera world
long beach

3 de güzel dediğin fiyat aralığında kumsal deniz harika
alaiye ve lonicera da yavru balıklarla yüzersin

alaiye de kaldım tavsiye ederim kumsala 2-3 dakika otelden yürüyorsun ama lonicera sıfır

2 yıl önce annabella ya gitmiştik, çok memnun kaldık, alanya merkeze biraz mesafesi var, otelin 2 binası var biri deniz kenarında, diğeri yolun karşısında. yolun karşısındaki binanın yanında küçük bir havuzu var, havuza girmek istiyorsanız yeterli değil, yemekler ve hizmet güzeldi, kendi özel plajıda mevcut tavsiye ederim.

bizde 2 yıl önce alanya ya 10 dk mesafede telatiye resortta kaldık.çok güzeldi yemekler şahaneydi.herşey dahil sistemle çalışıyordu.

Crosswise arkadaş Lonicera Oteli önermiş biraz eski ama katılıyorum ona benim önerdiğim Yalıhan otelin iki yanındaki otel dolayısıyla denizi güzeli yalnız Long Beach deniz kenarı değil iki tane yol geçmeniz gerekiyor sahil için adından belli olduğu gibi denize paralel uzun bir otel,deniz gören odası çok ancak denizi incekum kadar güzel değil, yinede havuz ve lunapark var değerlendirilebilir...

BBNET
Geri