alan degisikligi acildi

Kodla Büyü
teknoloji tasarımla ne alakamız var.her defasında bunu ortaya çıkarıyorsanız.alan değişikliği verecekler ise alanı genişletsinler.yoksa bi anlamı yok.

lion26' Alıntı:
teknoloji tasarımla ne alakamız var.her defasında bunu ortaya çıkarıyorsanız.alan değişikliği verecekler ise alanı genişletsinler.yoksa bi anlamı yok.
Aynen hocam. Teknoloji tasarım nedir ya. Ne alakası var bizimle.

Tuba ÖZTÜRK' Alıntı:
ya sen gel 4 sene bilgisayar bölümünü oku sonra zorla alan değiştir..ailemizin yaında olabilmek için daha nelerden vazgeçmemiz gerekecek acaba..

alan değişikliğiyle ailenizin yanına geçin. ileride bilgisayar alanında çok ihtiyaç olursa bulunduğunuz şehirde tekrar alan değiştirirsiniz. eğer normal olarak dönmeye çalışırsanız uzun yıllar boyu tayin beklersiniz. sonra pişman olmayın.

bende bunu çok merak ediyorum şimdi ben alan değişikliği ile gitsem teknoloji tasarım öğretmeni olsam ileride olmazya hadi oldu diyelim pc öğretmeni ihtiyacı oldu veya ilimizde norm var pc öğretmenliğine, tekrar alan değişikliği yapabilirmiyim tekrar bilişimci olabilirmiyim?

Benim anlamadığım özür grubundan yararlanabilmek için alan değişikliği mi yapmak zorundayız.Benim sayfam da sadece alan değişkiliği başvuru bölümü var.Özür grubu için bir başvuru bölümü olmayacak mı?Hani boş kalan yerler için özür grubu başvuruları olacaktı?Bu ne iş şimdi bişey anlamadım...

özür grubu için yapılan alan değişikliği başvurusunda kendi alanımızdan başvuru yapamıyor muyuz?... benim istediğim ilde bilişim kadrosu açmışlar ama benim tercih li,stemde bilişim yok ... bu nasıl iş... bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Arkadaşlar aklıma takıldı şimdi. Böte mezunlarının geçiş yapabiliği alanlar neler? Her üniversitenin bu konuda farklı uygulaması mı var yoksa standart mı?

http://www.kayipsehir.biz/
Başlayacam senin Kayıp şehrine,Millet ne dertte,sen ne derttesin.Herkesini canın sıkkın,o yüzden başlığı saçma sapan ,karektersizce bir dizi için kirletme.Burası onun yeri değil. :verymad: :verymad:

Yaw herhalde sınanıyorum...ne kadar dayanabilirim diye...Hadi Ailemiz için alan değişikliğini kabul edelim dedik..Alan değişikliği açmışlar sözde Malatya'ya 1 tane yer oda Akçadağ ilçesine....hani söz var ya ....yoksa sabaha mı bırakasın diye...neyse la havle...Bazen kendimle çok çelişiyorum sözde hep doğrudan yana olmaya çalışıyorum ya..Benim ne işim var bu saçma insanların emri altında çalışmaya diye..Eğitim sisteminin 5 para etmediği bir düzende ben kime neye hizmet ediyorum...Allahım bana bir çıkış kapısı göster....Allahım sen bu kendini dindar sanan ama yaşayışlarıyla dinsiz olduklarını her fırsatta dile getiren bu topluluktan bizim intikamımızı al..sen en hızlı hesap görensin...(kendi kendime konuşuyorum işte....)

Yaw herhalde sınanıyorum...ne kadar dayanabilirim diye...Hadi Ailemiz için alan değişikliğini kabul edelim dedik..Alan değişikliği açmışlar sözde Malatya'ya 1 tane yer oda Akçadağ ilçesine....hani söz var ya ....yoksa sabaha mı bırakasın diye...neyse la havle...Bazen kendimle çok çelişiyorum sözde hep doğrudan yana olmaya çalışıyorum ya..Benim ne işim var bu saçma insanların emri altında çalışmaya diye..Eğitim sisteminin 5 para etmediği bir düzende ben kime neye hizmet ediyorum...Allahım bana bir çıkış kapısı göster....Allahım sen bu kendini dindar sanan ama yaşayışlarıyla dinsiz olduklarını her fırsatta dile getiren bu topluluktan bizim intikamımızı al..sen en hızlı hesap görensin...(kendi kendime konuşuyorum işte....)

amin.
kendi kendinle güzel konuşmuşsun hocam

Birilerinin bu haksızlığa dur demesi lazım.Bırakın herkes kendi alanında öğretmenlik yapsın.Neden alanımız olmayan branşlarda verimsiz bir öğretmen olmaya zorluyorsunuz bizi.Bu anlaşılabilir bir şey değil.Kendi alanlarımızda gitmek istediğimiz yerde açık olması tamam diyeceğim ama kendi alanımda gitmek istediğim yerde boş kadro varken beni veya bizleri illada başka alanlara zorlamak ne kadar mantıklı ve bu zorakiyetle geçiş yapan öğretmenlerin vereceği eğitimin kalitesi ne olur varın siz düşünün...

eymnnz' Alıntı:
özür grubu için yapılan alan değişikliği başvurusunda kendi alanımızdan başvuru yapamıyor muyuz?... benim istediğim ilde bilişim kadrosu açmışlar ama benim tercih li,stemde bilişim yok ... bu nasıl iş... bilgisi olan varsa yazsın lütfen
hangi il hocam sizinki .. bana bilişim açılmadı kayseride ben teknoloji tasarıma geçeceğim

Maalesef kimse kendi alanını yazamıyor.Özür grubundan faydalanmak istiyorsanız illaki alan değişikliği yapmak zorundasınız....Zorunda bırakıldık.....

arkadaşlar bende "başvuru hakkınız bulunmamaktadır" diyor. ben sadece 1 okul tercih edebildiğim ve orayı da istemediğim için 2. aşamaya başvurmamıştım ondan olabilir mi acaba? benimle aynı durumda olanlar var mı?

arkadaşlar bende "başvuru hakkınız bulunmamaktadır" diyor. ben sadece 1 okul tercih edebildiğim ve orayı da istemediğim için 2. aşamaya başvurmamıştım ondan olabilir mi acaba? benimle aynı durumda olanlar var mı?
Hocam ben de sizin gibi 1.aşamaya başvurdum afakat bazı sebeplerden dolayı ikinci aşamaya başvurmamıştım.Ancak benim sayfam açık.Başvuru yapabiliyorum.Ancak neye yarar ki?Özür grubundan faydalanabilmek için alan değişikliği yapmak zorunda kalıyoruz....

biz de 1. aşamaya başvurmuştuk ama 2. aşamaya başvurmadık. çünkü yer yoktu.
şimdi biz il içine başvuracağız eşim farklı ilçede. ama başvuru hakkınız yok diyor. klavuzda 19 eylül gibi bir tarih var acaba 19 unda mı açacaklar il içine

hocam il içi ya da ildışı farketmez.il içinde alan değişikliği açılacak sadece 19 unda.özür grubu için başka başvuru olmayacak.hoş bu olanda bir işe yaramadı ama...

BBNET
Geri