2 yıl değil, seneye bitiyor işleri.6larda kaldırılması işlerini bitirir.Bizde 4-5'lerde kaldırıldı da yandık.ilyas33' Alıntı:2 yıl sonra teknoloji tasarımda yok hocam geçipte napacaz
memo-x' Alıntı:2- Diğer alan öğretmenleri;
a- Yüksek öğrenimleri başka alana veya alanlara atanmaya kaynak teşkil edenler bu öğrenimlerine göre atanabilecekleri alana veya diplomalarında yan alan yazılı olanlar bu alana ya da aylık karşılığı okutabilecekleri derslerin alanına,
b- Teknoloji ve Tasarım alanına alan değişikliği suretiyle özür durumundan yer değiştirmek üzere başvurabileceklerdir.
---buradaki ibareye göre eğer özür grubundan atanamayanları kastedilmiyorsa --b-Teknoloji tasarım alanına geçilebiliniyor görünüyor
yinede emin olmak için bakanlığa sormak lazım.
Öğretmenlerin il iç alan değişikliği başvurularının 10-13 Eylül 2012 tarihleri arasında alınacağı ilan edilmişti. Ancak, iller arası özür durumundan yer değişikliği alanlarında açık norm kadro olmaması nedeniyle ataması gerçekleştirilemeyen öğretmenlerimizin taleplerinin karşılanması ve 40.000 yeni öğretmen alımı ve okulların açılması sonrasında doğabilecek yeni öğretmen ihtiyaçları gözetilerek yapılan yeni değerlendirmeler üzerine il içi alan değişikliklerinin 19-24 Eylül 2012 tarihleri arasında başvurular kabul edilip 25 Eylül 2012 tarihinde tamamlanacağı kamuoyuna saygı ile duyurulur.
hocam sınıf öğretmenlerine zihinsel engelliler öğrt. ne geçmeye hak tanımışlar ve bence sınıf öğretmenleri hep bu branşa(zihinsel eng.) geçerler.hakand77' Alıntı:hocam formatörlükten betere gidiyor teknoloji tasarım.seneye 6 larda yok, şimdi sınıfçılar da geçirildi.puanlar uçar.bu mu mantıklı...
bencede bende de çocuk var ayrıca bilgisayarla vakit geçirmeyi hiç sevmiyorum ne zamandır istediim bir şeydi fakat ben ailemin yanında kalıyorum eşim başka bir ilde onun zorunluluğu 6 ay sonra bitecek yani il içinde alan değişikliği olsa çok daha iyi olacakak ama il dışında kontenjan olurda il içinde olmazsa diye çok korkuyorum bide bakıcı problemi falan off bütün planlarım battı valizlerimi doldurduum yarın işimin olduğu yere gitcem diye şimdi raporu uzatsammı diye düşünüyorumfat_ser' Alıntı:arkadaşlar bu alan değişikliği sadece özür durumu olanlar için, daha doğrusu özür durumu olduğu halde atanamayanlar için.
ben de özür grubu mağduruyum, onun için bu alan değişikliğine başvuracağım. en azından ders seçmeli değil, formatörlük yok, okşımıulun ameleliğini yapmak yok, kimse hocam şuna bir bakıver, şu fotoğrafı çek, projeksiyonu çalıştır, bu yazıcı niye yazdırmıyor demeyecek diye umuyorum. Kısmet olup tayinim çıkar gidersem gittiğim yerde kesinlikle asıl branşımın BT olduğunu söylemeyeceğim. :wink: bunlar avantajları....
Tekn. tas. 6.sınıflardan kaldırılmış olması ise dezavantaj... ama kime neye göre dezavantaj, mesala benim için ders saatinin az olması 7 aylık bebeğime bakmak açısından daha iyi :wink:
NOT: Özel durumum var, şöyleki şu an zaten 4 yıldır müdür yardımcılığı yapıyorum, gittiğim yerde çok zor durumda kalırsam(norm fazlası olup okuldan okula gezme gibi) yine idareciliği düşünebilirim. Hem müdür yard. hem de müdürlük sınavlarına girdim ve puanlarımı kullanmadım daha.