Ü
Üye silindi 138490
Misafir
Merhaba hocalarım. Ben 3 yıllık ortaokulda bilişim teknolojileri öğretmenliği yapıyorum ve ağustosta kadroya geçeceğim. Bu yıl aöf sosyal hizmet lisans programından da mezun oldum. Ben meslekte kendimi yeterince etkin görmüyorum ve alan değişikliği düşünüyorum. Bu konuda çok fazla karışıklık var kafamda. Sıralayacak olursam;
-Sosyal hizmet programından bir alana geçiş yapma şansım var mı? Varsa tekrar kpssye girmem gerekir mi?
-Eğer bu bölümle alan değişikliği yapamazsam istediğim bölümde yükseklisans yapıp alan değişikliği yapabilir miyim?
-Yükseklisansla alan değişikliği yapabilirsem tekrar kpss şartı, doğu görevi vs. olur mu yoksa kaldığım yerden devam edebilir miyim?
-Yukarıdakilerden olmazsa hangi bölümü önerirsiniz, eğitim fakültesi ve örgün olmak zorunda mı?
Kafam çok karışık, bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum Teşekkürler..
-Sosyal hizmet programından bir alana geçiş yapma şansım var mı? Varsa tekrar kpssye girmem gerekir mi?
-Eğer bu bölümle alan değişikliği yapamazsam istediğim bölümde yükseklisans yapıp alan değişikliği yapabilir miyim?
-Yükseklisansla alan değişikliği yapabilirsem tekrar kpss şartı, doğu görevi vs. olur mu yoksa kaldığım yerden devam edebilir miyim?
-Yukarıdakilerden olmazsa hangi bölümü önerirsiniz, eğitim fakültesi ve örgün olmak zorunda mı?
Kafam çok karışık, bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum Teşekkürler..