Alan değişikliği yapanların kararnameleri geldi mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sy_26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sy_26

Aktif Üye
Arkadaşlar alan değişikliği cuma sonuçlandı, kararnameler hazır mıdır, alan değişikliği yapıp görevine başlayanlar var mı, sonuçta alan değişikliği il içi yapıldığı için bir günde yeni göreve başlanması gerekirdi, değil mi? Okulumuza birinin atanıp atanmadığını merak ediyoruz da, açık vardı o yüzden. Müdüre sordum bilmediğini söylüyor, ben de bu saate kadar gelirdi, herhalde atama yok diye düşünüyorum, yoksa anca mı olur:)

Evet hocam da oradan ben bakamıyorum işte, müdür de pek ilgilenip bakmadı galiba.. Ben de merak ettim, pazartesi hadi salı göreve başlanırdı diyorum..Yarın çarşamba artık..Herkes yerine gidip başladı mı hemen, bilginiz var mı onu sormak istedim.

formator2006' Alıntı:
hocam bu gün başladım ben. saat 16:30 itibarı ile yeni okulumdayım
Hayırlı olsun hocam, teşekkürler.. Yarın da gelen olmazsa artık yok derim ben de:) Meraktan sordum sadece, kimse bir açıklama yapmıyor da:)

Eskişehir'de bir arkadaşımın kararnamesi bugün okuluna gelmiş....

bize kontejan mebde 3 kişi gelmiş gözüküyor hocam daha hiç birisi başlamadı sebebini bilmiyorum ama kararname gelmediği içindir büyük iht

Sağolun arkadaşlar, hala ihtimal var o zaman:) Ben de il içi yer değişikliği olacağı için bir günlük iş diyodum:) Demek bu iş de yavaş gerçekleşiyor..

hocam okulllara yazı geldi. gidecek öğretmenlerin yerine yeni öğretmen gelmeden ilişik kesilmeyecek. o nedenle gecikebilir.

megatron20' Alıntı:
hocam okulllara yazı geldi. gidecek öğretmenlerin yerine yeni öğretmen gelmeden ilişik kesilmeyecek. o nedenle gecikebilir.
Hocam ben idareciyim.Böyle bir yazı yok ve olması mümkün değil ...
Aksi takdirde yerine öğretmen gelene kadar 2 - 3 sene geçmesi lazım değil mi :mrgreen:

yazıdan hatırladığım, görevlendirme ya da ücretli olarak yerine birinin ayarlanması şeklindeydi. ama böyle bir yazı geldi sayın hocam eminim. ANTALYA

Kararnameler geldi.. Eşim bugün ilişik kesti.. yeni okulundan proggramını aldı.. yarın başlayacak....

megatron20' Alıntı:
SİZ HAKLI ÇIKTINIZ HOCAM.SAKARYA'DA İKİNCİ BİE EMRE KADAR DURDURULDU :verymad:

Sayın hocam Sakaryada alan değişikliği ile ilgili atamaların durdurulduğu ile ilgili bilginin kaynağı nedir? bende Sakaryadayım dört gözle kararnameyi bekliyorumki bir an önce yeni okulumda göreve başlamak ve Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmenliğine başvurabilmek için. Eski okulumdaki öğretmen arkadaşlar,öğrenciler "öğretmenim daha gitmemişiniz" diyorlar. Yeni okuldakiler "öğretmenim ne zaman geleceksiniz dersler boş geçiyor" diyorlar. Hayırlısı İnşallah diyelim...

Biz de ders boş geçmesin diye Cuma günü kestik ilişiği ve başladık. Tabi önceden arayıp bilgi vermiştim. Program filan her şey hazırlanmış. Okula geldiğimde yeni programı aldım.

BBNET
Geri