Peki bakanlık sizi hangi bölüme atadi?Ben her iki bölüm mezunu olarak meslek lisesindeyim. Tercih yapmadım.
Default değere muhtemelenPeki bakanlık sizi hangi bölüme atadi?
Şu an BT deyim. Diğer arkadaşlara kararname geldi tercih yapmayanlara gelmedi
Hocam meslek liseleri full dolu, öğrenci sayıları azalıyor. Oralara gitmek zor. Yerinde memnun olan geçti böte ye. İldeki meslek lisesi ihtiyaçları yok gibi şimdi baktım.Ben beklemiyordum bu oranda tef den böteye geçen olacağını
Bir kez izin verdi TTKB(MEB). İlerde olması için ciddi bir norm fazlası durumu olsun ki tekrar izin versin TTKB.BT hiçbir zaman ortaokula geçemez mi artık?
İl içi listeleriyle durum netleşti. İlçemde ortaokul/lisedeki tefli 14 kişiden 10 tanesi BT den BÖT e geçti. 4ü BT de kaldı.Yeni oluşturulan alan için ilçeme 73 kararname geldi. 10 kişi TEF'den BÖTE'ye geçti. Geri kalan 63 kişi zaten BÖTE mezunuydu.
Ortaokul/Lise'de olup BT'de kalan TEF'lilerin sayısı bilinmemektedir(BT kararnameleri gelince belli olur sanırım)
Proje okulu atamalarında Fen Lisesine atandım hocam. Mesleki eğitim artık yeter. 3308 di İSG idi usta öğreticilikti 2 farklı okulda 16 yıl alan şefliği yaptım evrağa doydum. Gidip evrak vs gereksiz işler olmadan keyifle değecek öğrencilerle projeler yapacağım. Yıllardır alanda mezun veriyorum üni.ye devam eden meslekle ilgili çalışan öğrenci sayısı elimin parmak sayısını geçmez. Kendimi verimsiz hissediyorum, bu kısırlıktan sıkıldım. Ortaokula geçmek için geçmezdim Böteye. Şimdilik 4 sene keyifli geçecek sonra kim öle kim kala...Meslek lisesinde çalışıpta böte ye geçen arkadasimiz norm fazlasımiydi acaba
Proje okulu atamalarında Fen Lisesine atandım hocam. Mesleki eğitim artık yeter. 3308 di İSG idi usta öğreticilikti 2 farklı okulda 16 yıl alan şefliği yaptım evrağa doydum. Gidip evrak vs gereksiz işler olmadan keyifle değecek öğrencilerle projeler yapacağım. Yıllardır alanda mezun veriyorum üni.ye devam eden meslekle ilgili çalışan öğrenci sayısı elimin parmak sayısını geçmez. Kendimi verimsiz hissediyorum, bu kısırlıktan sıkıldım. Ortaokula geçmek için geçmezdim Böteye. Şimdilik 4 sene keyifli geçecek sonra kim öle kim kala...