E eridim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 546 Dün 19:38 da #1 Tef ve mühendislik mezunları Ankete katılabilir misiniz?
s.alkaya Aktif Üye Mesajlar 192 Dün 19:58 da #2 Ben her iki bölüm mezunu olarak meslek lisesindeyim. Tercih yapmadım.
E eridim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 546 Dün 20:13 da #3 s.alkaya' Alıntı: Ben her iki bölüm mezunu olarak meslek lisesindeyim. Tercih yapmadım. Genişletmek için tıkla ... Peki bakanlık sizi hangi bölüme atadi?
s.alkaya' Alıntı: Ben her iki bölüm mezunu olarak meslek lisesindeyim. Tercih yapmadım. Genişletmek için tıkla ... Peki bakanlık sizi hangi bölüme atadi?
S spider23 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,992 Dün 20:22 da #4 eridim' Alıntı: Peki bakanlık sizi hangi bölüme atadi? Genişletmek için tıkla ... Default değere muhtemelen
eridim' Alıntı: Peki bakanlık sizi hangi bölüme atadi? Genişletmek için tıkla ... Default değere muhtemelen
s.alkaya Aktif Üye Mesajlar 192 Dün 20:37 da #5 Şu an BT deyim. Diğer arkadaşlara kararname geldi tercih yapmayanlara gelmedi