Alan değişikliği kontenjanları AÇIKLANMIŞ

Kodla Büyü

neyzen44

Aktif Üye
kontenjan.meb.gov.tr de

benim anladığım okulun ne kadar norm açığı varsa hepsine alan değişikliği var demişler

okulun şifresi ile ben girdim bizim okulda yok.Acaba başka okullarda bilişim öğretmenine alan değişikliği veriyorlar mı

hocam yan alanı olnlara var.. örnek matematik mezunu olup sınıf öğretmenliği yapanlara....

rehberlik, matematik, fen için alan değişikliğinden gelecek öğretmenlere kontenjan ayrılmış..

ya ben bizim okula baktım müzik için vermişler fakat bizim okulda müzik öğretmeni yok bu arada benim adımın yanında da fazlalık yazıyodu

cemreerva' Alıntı:
ya ben bizim okula baktım müzik için vermişler fakat bizim okulda müzik öğretmeni yok bu arada benim adımın yanında da fazlalık yazıyodu

norm fazlası olmuşsun... yakında sana okul seç derler

bence sadece yan alan olanlar için değil bu. çünkü bizim okulda boş olan bütün branşlara vermişler. resim müzik türkçe. hangi branşın yan alanı müzik ya da resim? branş değişikliğinden sonra eğitim verileceğinide göz önüne alırsak yan alan uygulamasını dikkate almayabilirler benim görüşüm..

Alan değişikliğinin babası formatörlük icat edilerek yapıldı.
herhangibir braş öğretmeni 1 aylık kursla formatör olarak görevlendirilebilir hale getirildi.
bir formatör öğretmenin bilgisayar öğretmeninden milli eğitim için farkı yok.
Kimse kimseyi kandırmasın...

formatör öğretmen bölümüne bakılmadan aynı ücreti alıyor hatta isterse derse girmeden sadece formatörlük yapabiliyor. İl ve ilçelerde görevlendirilebiliyor...
isterse bilişim teknolojileri dersinede girebiliyor....
Ha eğer derseniz ohalde bu formatörlüğe ne diye kadro verilmiyor..

Cevabı basit formatörlük milli eğitim için"joker alan" haline geldi.
işine nasıl gelirse o şekilde yeniden görevlendirme yapmak.
norm kadro vererek branş değişikliğini zorunlu hale getirmeye göre daha kullanışlı...
Formatör öğretmenlere bilişim teknolojileri alanına geçiş imkanı resmi olarak verilecek olsa

bu sefer okul içi hizmetlerde ders sayısı uyuşmazlıklarında öğretmenleri farklı okullarda görevlendirme sıkıntısı doğacak
kısaca bilişim teknolojileri öğretmenleri diğer "branş öğretmenlerinin ihtiyaçlarından" ve
okul içi hizmet düzensizliklerinde ki yüklerden dolayı sıkıntı çekiyor...
internet kafecilik dil labratuarı uygulamarıda işin edalı işveli tarafı.....

ha birde idari okul içi hizmetlerdeki olası bilgisayar arızalarında
çabuk çözüm bulacak elemana ihtiyaçta işin cabası.

Uyarı !
Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Başvuru hakkınız bulunmamaktadır!!!

aşağıda herhangi bir bilgi çıkmıyor

Alan değişikliği için başvurular alınmayacak mıydı bugün? Merakla bekliyorum bize hak verilecek mi diye:s

elektronık mezunlarına sadece elektronık mı acıldı bende sadece 5 okul var ve hepsı uc okullar ne yapıcam bılmıyorum bu gıdısle norm fazlası atamalrıını beklıcem

BBNET
Geri