Alan değişikliği hakkı bize de verilmeli..

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

masci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
384
Arkadaş alakasız insanlar alan değişikliği ile matematik, fen vs. bölümlere geçtiler bilgisayarcılar canavar gibi sayısalcıdır. Bence bizede alan değişikliği hakkı vermeliler bizde norm fazlasıyız :? :? :?
 
Hocam bundan yaklaşık 1 ay önce ormda paylaştım.Artık bize dersimizi kesinlikle vermezler.Eylem yapalım bize alan değişliği hakkı verilsin diye maalesef kimsede ses seda olmadı.
 
:++: Aynen öyle bizler sayısalcıyız. Üniversitede sayısal tüm dersleri aldık. Bizler de alan değişikliği hakkı istiyoruz.
 
Derneğimiz ve sefatetik isimli arkadaş böyle bir teklifi meb e ulaştırabilirlermi acaba....
 
27 yıllık sınıf öğretmeni branş değişiklği ile türkçeye geçti ise. Hocam size çok büyük haksızlık yapılıyor.
Böyle milli eğitim olursa olmaz diye birşey yok
 
üf evet artık bize de bu hakkı versinler 2. üniversite okumayı göze alan çok kişi var ama her zaman olduğu gibi bilişimcilerin hepsi bu konuda hem fikir değil. böyle bir hak tanısalar isteyen olur istemeyen bt devam eder.
 
biz de alan değişikliği hakkı istiyoruz.herkese verildiyse bu hak.bize neden verilmiyor.keza hepimizde daha genç.çiçeği burnunda insanlarız.fazlasıyla yaparız.ikinci üniv. iyi hoş kısa vadede kolay bir şey değil.işe yarar bölüm sayısı yok denecek kadar az.bilgisayar düşmanı mısın meb.bırak artık şu inadını.
 
Arkadaslar okulumda 2 sinif ogretmeni arkadasimiz matematik yan alanlari oldugu icin matematik ogretmeni olarak alan degistirdiler..Bize yapilan bu haksizliklar biter mi acaba?Artik mesleki tukenmisligin sonuna geldik...
 
Kalemi kuvvetli bi arkadaş güzel bir mesaj hazırlasa..
sendikalara, haber sitelerine , bide ÖD e göndersek belki kale alan olur haber felan olur...
 
sınıfçılarda 30000 norm fazlası vardı bizde 1000 civarı ayrıca bizi her yolda kullanıyorlar, tamirci, idare yardımcısı yok fatih projesinin hedede hödödösü aynı zamanda ara sırada öğretmen olarak kullanılıyoruz ne diye alan değişikliği versinlerki, ama keşke verilse. proteto etsen ayrı dert,konuşsan dinleyen yok.

sonuçta bizim istediğimizde net, bu belirsizlikten kurtulup öğretmen olmak, hem milli eğitim açığını kapatır hem biz öğretmenliğimizi yaparız
 
gerçekten çok büyük haksızlık.Direk sınıf öğretmenlerini susturmak için yapılmış belli.25 30 sen önce almış olduğu mat fen dersleriyle bugün alan değiştirdiler.
bizim böteciler okadar teknik matematik ve fen dersi almasına rağmen sadece teknoloji tasarım gibi uydurma bir derse geçme şansı verilmiş.
 
bizi vasıfsız olarak görüyorlar. sayısalcı olarak ne kadar yüksek puanlarla bu bölüme girdiğimizden haberleri dahi yok. bakıyorum. bi sınıf öğretmeni var, dersleri hep laylaylom geçiyor, öğrenciler başı boş, adamın yan branşı ingilizceydi ingilizce öğretmeni olmuş. kendisi de diyor zaten. ben bu kelimelerin okunuşunu bilmiyorum ki diye. yan alan falan hikaye. o öğretmenlerin o alan bilgisi sıfır. bizler ki bunu yapabilecek düzeydeyiz.
 
BBNET
Geri
Üst