J jillwill Üye Mesajlar 16 8 Ekim 2025 #1 arkadaşlar son yapılan değişiklikten sonra Bilim Sanat Merkezlerine BT mi yoksa BÖTE mi atanıyor? yada bu alanlardan hangisi görevlendirilir?
arkadaşlar son yapılan değişiklikten sonra Bilim Sanat Merkezlerine BT mi yoksa BÖTE mi atanıyor? yada bu alanlardan hangisi görevlendirilir?
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,857 8 Ekim 2025 #2 Her ikisi de atanıyor hocam, ben böt olarak en son yapılan Haziran 2025 atamasında atandım
Y yusufcuk51 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 797 31 Ekim 2025 #3 hakanotuken' Alıntı: Her ikisi de atanıyor hocam, ben böt olarak en son yapılan Haziran 2025 atamasında atandım Genişletmek için tıkla ... Bilsemde çalışmak zor mu hocam proje falan hazırlama konusunda pek bi deneyim yok açıkçası o yüzden çekiniyorum
hakanotuken' Alıntı: Her ikisi de atanıyor hocam, ben böt olarak en son yapılan Haziran 2025 atamasında atandım Genişletmek için tıkla ... Bilsemde çalışmak zor mu hocam proje falan hazırlama konusunda pek bi deneyim yok açıkçası o yüzden çekiniyorum
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,857 31 Ekim 2025 #4 yusufcuk51' Alıntı: Bilsemde çalışmak zor mu hocam proje falan hazırlama konusunda pek bi deneyim yok açıkçası o yüzden çekiniyorum Genişletmek için tıkla ... artıları var, eksileri var. öğrenciye çobanlık yapmıyorsun, davranış problemi yok ama proje baskısı elbette sorun. Zor bir karar.
yusufcuk51' Alıntı: Bilsemde çalışmak zor mu hocam proje falan hazırlama konusunda pek bi deneyim yok açıkçası o yüzden çekiniyorum Genişletmek için tıkla ... artıları var, eksileri var. öğrenciye çobanlık yapmıyorsun, davranış problemi yok ama proje baskısı elbette sorun. Zor bir karar.