Alan değişikliği önerir misiniz?

Kodla Büyü
Felsefe ya da coğrafya alanına BÖTE branşından alan değişikliği yapmayı önerir misiniz? Özellikle lise düzeyinde görev yapan öğretmenlerimizin görüşlerini merak ediyorum ya da bu alanlara geçiş yapmış olan hocalarımız deneyimlerini paylaşabilir mi?

Artik Voltran'ı oluşturabiliriz.Tum Fen ve Anadolu liseleri artik bize de acildi.
İSTANBUL-BÖTE oldu, ortaokula gectim.
Size de hayirli olsun Bakan yardimcisi ile tanistiniz mi?Ben 3 sene calisip birakacagim.
Soru : 6 ogretmenli bir okulda ders dagilimi nasil olur?Yegitek yada formator olmak istemiyorum.
@bilisimmeslek
.

Son düzenleme:
Artik Voltran'ı oluşturabiliriz.Tum Fen ve Anadolu liseleri artik bize de acildi.
Size de hayirli olsun Bakan yardimcisi ile tanistiniz mi?Ben 3 sene calisip birakacagim.
Soru : 6 ogretmenli bir okulda ders dagilimi nasil olur?Yegitek yada formator olmak istemiyorum.
@bilisimmeslek
.
Hayırlı olsun hocam. Tez zamanda norm fazlası olursun inşallah! :p

@bilisimmeslek
.
Okul çok mu büyük nasıl 6 norm var ortaokulda hayret. Arkadaşların dediği gibi norm fazlası olan olur
Ayni ilce icinde mi olur?Evet ise benim icin şahane bir durum.
İlçe grupları var ama istanbulda nasıl bilmiyorum, ilçe içi kalktı, ilçe grupları var artık.

Bence çok etliye sütlüye karışma hocam, dersine gir çık bak keyfine. Kolay gelsin.

Hocam daha aramadim.Okul 2500 kisi.Sitesinde 3 bilgisayar ogretmeni ismi var ve bu okula 3 kontenjan verdiler.Diger 2 kisi yazdi mi bilmiyorum.Yine ayni ilcede baska bir ortaokul daha var buna kimse atanmamiş.
Amacim bu zaten ek ders umurumda degil.Amacim bir 3 sene vakit doldurmak.

Son düzenleme:
Hocam daha aramadim.Okul 2500 kisi.Sitesinde 3 bilgisayar ogretmeni ismi var ve bu okula 3 kontenjan verdiler.Diger 2 kisi yazdi mi bilmiyorum.Yine ayni ilcede baska bir ortaokul daha var buna kimse atanmamiş.
Amacim bu zaten ek ders umurumda degil.Amacim bir 3 sene vakit doldurmak.

O ismi yazanlar muhtemelen ücretlidir.

Ben 1000 kişilik bir okulda eskiden 4-5-6-7-8.sınıflara tek başıma girdim, ders anlattım, her işe koştum. Şimdi yanımda da birileri olsun bu işi zevkle yapalım dedim.Zaten 3 sene sonra 55 yaşımda bırakıp üniversite teknokentte çalışmak istiyorum.Yani öğretmenlik artık sıktı.
EYT ve biriktirdiğim paraya güvenerek alan değiştirdim.İnşallah sizin ve Ayhan beyin dediği gibidir. Yarın öğrenirim.

Ben 1000 kişilik bir okulda eskiden 4-5-6-7-8.sınıflara tek başıma girdim, ders anlattım, her işe koştum. Şimdi yanımda da birileri olsun bu işi zevkle yapalım dedim.Zaten 3 sene sonra 55 yaşımda bırakıp üniversite teknokentte çalışmak istiyorum.Yani öğretmenlik artık sıktı.
EYT ve biriktirdiğim paraya güvenerek alan değiştirdim.İnşallah sizin ve Ayhan beyin dediği gibidir. Yarın öğrenirim.
Vallaha hocam ben de eyt den emekli olabilirim ama şu anda şartlar uygun değil olamıyorum. Ama motivasyon düşüklüğü maalesef bende de var. Hayırlısı bakalım

Ilce mebi aradim.Okulun normu 3 kisi.1 adet kadrolu bt var.2 kisi ihtiyac vardi.2 kisi atandik.Ayrica bu sene acilacak sifir okullar da varmis.Norm fazlasi olmazsiniz dedi atama birimi @isikayhan hocam

ilksms
Geri