sanalomer' Alıntı:Alan değitirmek için yayınlanan çizelgede maalesef değiştirebileceğimiz bir alan yok. Özür atamaları için ise bizi değil ama sınıf öğretmenlerini ilgilendiren, alan değişikliği ile yer değiştirme şeklinde yapılan değişiklikte sınıf öğretmenlerine zihinsel engelli öğretmeni ya da tek tas alanını seçebilecek şekilde imkân tanındı.
Arkadaşlar moralinizi bozmayın. Rehberlik servisi de ilk zamanlarında bayağı bir sıkıntı çekmiş ama sonra zamanla rayına oturmuş. Tabi bizim etkin olarak sorunları dile getirmeye devam etmemiz gerek.
muamma25' Alıntı:sanalomer' Alıntı:Alan değitirmek için yayınlanan çizelgede maalesef değiştirebileceğimiz bir alan yok. Özür atamaları için ise bizi değil ama sınıf öğretmenlerini ilgilendiren, alan değişikliği ile yer değiştirme şeklinde yapılan değişiklikte sınıf öğretmenlerine zihinsel engelli öğretmeni ya da tek tas alanını seçebilecek şekilde imkân tanındı.
Arkadaşlar moralinizi bozmayın. Rehberlik servisi de ilk zamanlarında bayağı bir sıkıntı çekmiş ama sonra zamanla rayına oturmuş. Tabi bizim etkin olarak sorunları dile getirmeye devam etmemiz gerek.
ama daha açıklana bişey yok ki heralde alan değiştirme ile ilgili. bir de özür grubu sadece sınıf öğretmeni değil heralde, bizin bilişimci bi bayan arkadas eşinin yanına tek-tas olarak geçti
sanalomer' Alıntı:muamma25' Alıntı:sanalomer' Alıntı:Alan değitirmek için yayınlanan çizelgede maalesef değiştirebileceğimiz bir alan yok. Özür atamaları için ise bizi değil ama sınıf öğretmenlerini ilgilendiren, alan değişikliği ile yer değiştirme şeklinde yapılan değişiklikte sınıf öğretmenlerine zihinsel engelli öğretmeni ya da tek tas alanını seçebilecek şekilde imkân tanındı.
ama daha açıklana bişey yok ki heralde alan değiştirme ile ilgili. bir de özür grubu sadece sınıf öğretmeni değil heralde, bizin bilişimci bi bayan arkadas eşinin yanına tek-tas olarak geçti
Tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim Belki başka branşlara da açılmıştır. Fakat yeni çizelgede bizim kendi isteğimize göre alan değiştirebileceğimiz radikal bir pozisyon olmadı. Yani bir fene ya da matematiğe geçemiyoruz şimdilik.
Yahu puanım zamanında diyarbakır diş hekimliğine yetiyordu. Diyarbakır diye çevremden gitmemem yönünde telkinler oldu. Dinledim ah ah dinlemez olaydım. Çanakkale BÖTE ci olduk. Ne yapalım kader böyleymiş.
muamma25' Alıntı:sanalomer' Alıntı:muamma25' Alıntı:sanalomer' Alıntı:Alan değitirmek için yayınlanan çizelgede maalesef değiştirebileceğimiz bir alan yok. Özür atamaları için ise bizi değil ama sınıf öğretmenlerini ilgilendiren, alan değişikliği ile yer değiştirme şeklinde yapılan değişiklikte sınıf öğretmenlerine zihinsel engelli öğretmeni ya da tek tas alanını seçebilecek şekilde imkân tanındı.
Tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim Belki başka branşlara da açılmıştır. Fakat yeni çizelgede bizim kendi isteğimize göre alan değiştirebileceğimiz radikal bir pozisyon olmadı. Yani bir fene ya da matematiğe geçemiyoruz şimdilik.
Yahu puanım zamanında diyarbakır diş hekimliğine yetiyordu. Diyarbakır diye çevremden gitmemem yönünde telkinler oldu. Dinledim ah ah dinlemez olaydım. Çanakkale BÖTE ci olduk. Ne yapalım kader böyleymiş.
Aynen ya bende eskişehir mezunuyum. küçümsemek gibi olmasında üni de iken fencilere tepeden bakardık, biz bilişimcyiz hesabı. şimdi fen öğretmenliği verseler gözümü kırparsam adam değilim
broker_2007' Alıntı:Tek kelimeyle "rezalet".. 3-5 insan mağdur olmasın diye yüzbinlerce insanı hiçe sayıyorlar... tarih öğretmeninden tek-tasarım öğretmeni olur mu yaa!!!! Yazıklar olsun....
ak3453' Alıntı:IL ICI ALAN DEĞİŞİKLİĞİ HALA YOK..
GUNLU YAZIYA 1 GUN GEC CEVAP VERSEK BURNUMUZDAN GETIRIRLER..
KENDILERI BELIRTTI 19 EYLUL TARIHINI..
BUGUN 20 EYLUL SAAT 14:20 BAKALIM NE ZAMAN ACARLAR ALAN DEĞİŞİKLİĞİNİ...