ALAN DEĞİŞİKLİĞİ RAKAMLARLA İNANILMAZ BİR SON!

Kodla Büyü
mahmutkars' Alıntı:
arkadaşlar istanbulda böte mezunu 2 öğretmen İlköğretim matematik öğretmenliğine alan değişikliği ile geçti.birisi 33 puanla diğeri ise 46 puanla.bu bir emsal olmalı.Klavuzda tam açıklama olmadığı için bu fırsatı kaçırdık.Gelecek yıl alan değişikliği yine olacak.

hocam doğru mu bu

nazlı' Alıntı:
mahmutkars' Alıntı:
arkadaşlar istanbulda böte mezunu 2 öğretmen İlköğretim matematik öğretmenliğine alan değişikliği ile geçti.birisi 33 puanla diğeri ise 46 puanla.bu bir emsal olmalı.Klavuzda tam açıklama olmadığı için bu fırsatı kaçırdık.Gelecek yıl alan değişikliği yine olacak.

hocam doğru mu bu

eğer bu doğru ise hemen mahkemeye verelim. zaten norm olayı için mahkemeye gideceğim. birde bunun için verelim ama elimizde evrak yok. bunları kanıtlamamız lazım.

eğer gerçekten böle bir şey varsa büyük bir fırsatı kaçırdık demektir.çünkü seneye alan değişikliğinde böle bir hak verileceğini sanmıyorum

akyildiz41' Alıntı:
nazlı' Alıntı:
mahmutkars' Alıntı:

hocam doğru mu bu

eğer bu doğru ise hemen mahkemeye verelim. zaten norm olayı için mahkemeye gideceğim. birde bunun için verelim ama elimizde evrak yok. bunları kanıtlamamız lazım.
aynen kanıtlamak lazım

hemşire olan birisi 2 yıllık sınıf öğretmenliği diploması ile sınıf öğretmenliğine geçmiş sonra da yan alanı ilköğretim matematik olduğu için bu sene alan değişikliği yaptı. şimdide norm fazlası imiş şehir merkeinde en güzel okullardan birisine gelcek hemşire matematik öğretmeni olarak

m_esen' Alıntı:
hemşire olan birisi 2 yıllık sınıf öğretmenliği diploması ile sınıf öğretmenliğine geçmiş sonra da yan alanı ilköğretim matematik olduğu için bu sene alan değişikliği yaptı. şimdide norm fazlası imiş şehir merkeinde en güzel okullardan birisine gelcek hemşire matematik öğretmeni olarak
yuh ki ne yuhh yani. bizleri böyle mağdur etsin bizim dışımızda herkesi baş tacı etsinler

nazlı' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
nazlı' Alıntı:
mahmutkars' Alıntı:

hocam doğru mu bu

aynen kanıtlamak lazım
yeterlilikleri varsa geçerler hocam neden şaşırıyorsunuz?ben de 2. üniversite okuyorum şu anda ileriki yıllarda bir alan değişikliği fırsatı olursa anında bırakacağım bu alanı değiştireceğim.

Alan değişikliği hemen hemen her yıl yapılır yalnız bu seneye has 4+4+4 nedeniyle norm fazlası olan sınıf öğretmenlerine bir kereye mahsus bir hak çıkarıldı.Bu sayı da yaklaşık 20.bin civarında Bu sayıların hepsi sınıfçılara ait değil zaten sınıf öğretmenliğinde de artık yan alan yok rehberlik,zihinsel engelliler gibi bölümlere bölümü sosyoloji,felsefe gurubu gibi öğretmenler geçti.ya da sertifikası olan arkadaşlar..

Mesela açık öğretimde bi bölüm bitirsek ikinci üniversite olarak sonra uygun bi alana geçebilirmiyiz.

BÖTE 'DEN MATEMATİĞE ALAN DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN KİŞİLERİN KARARNAMELERİ -İSTANBUL İÇİN BELKİ NİCELERİ VARDIR.

Ekli dosyalar

• 1alan.jpg
    1alan.jpg
    125.4 KB · Görüntüleme: 610
  • alan2.jpg
    alan2.jpg
    127.4 KB · Görüntüleme: 610
dava açıp bu kararnameleri gösterip biz de alan değişikliği isteyebilir miyiz acaba seneye

üniversiteden üniversiteye değişiyor mu bu ?bizim yan alanımız yoktu mesela..
bi üniversite verir öteki vermezse bundan kıyamet kopar mı? kopsa hakim ne der? :?

arcboto' Alıntı:
İyiki bizim bölüme geçen yok.

Olmaz olur mu hocam, hatta bizim bölüme geçip TEknik Liseye kadrolu öğretmen olan bile var. Mesela bir tanesi Antep'te MEhmet Akif Ersoy EML'ye geçip orada teknik öğretmen olmuş. Biz BÖTE'liler bile teknik öğretmen olamazken Allah'ımın sınıfçısı teknik öğretmen olmuş :? :? :?

mahmutkars' Alıntı:
BÖTE 'DEN MATEMATİĞE ALAN DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN KİŞİLERİN KARARNAMELERİ -İSTANBUL İÇİN BELKİ NİCELERİ VARDIR.
anadolu böte'den mezun olup çift ana dal yapmış ve alan değiştirmiş olabilir. böyle biriyle tanışmıştım , belki bu şahıs da bu durumdadır....

benim tandığım bi sınıfçı beden eğitimine, biri matematiğe, biri ingilizceye, biri de bilişim teknolojilerine geçti..öğretmenlere dicek lafım yok, bi fırsat gelmiş değerlendirmek en doğal hakları..ama tüm bu kişilerin bi kaç kredilik dersle sözde yan alan elde etmelerini sağlayan, sonra da o yan alana geçmelerine müsade ederek eğitimi katledenlere yazıklar olsun..

BBNET
Geri