ALAN DEĞİŞİKLİĞİ RAKAMLARLA İNANILMAZ BİR SON!

Kodla Büyü

aslan0706

Süper Üye
Süper Üye
sınıf öğretmenlerinin yaptığı alan değişikliği sayıları:
Bu rakamlara göre durum vahim eğitimde artık...Bi biz alan değişikliği yapamadık.

Beden Eğitimi : 4270

Fen Bilgilesi : 3400

Görsel Sanatlar : 1400

Ilköğretim Matematik : 4219

Ingilizce : 3200

Matematik : 1000

Müzik : 3330

Okul Öncesi : 3500

Rehberlik : 5210

Tarih : 580

Sosyal Bilgiler : 2728

Teknoloji ve Tasarım : 2941

Türk Dili ve Edebiyat : 1460

Türkçe : 4037

Zihinsel Engelliler : 760

Re: SINIF ÖĞRETMENLERİNİN BRANŞLARA GÖRE ALAN DEĞİŞİKLİĞİ RAKAML

Bizim müdür matematiğe geçti sınıftan, birde sınıf aldı matematik dersi verecek şimdiden vatana millete hayırlı olsun :)

Re: SINIF ÖĞRT. BRANŞLARA GÖRE ALAN DEĞİŞİKLİĞİ RAKAMLARI

Bizden biri matematiğe, biri bedene, biri Türkçeye geçti..Zamanında ziraat mühendislerinin, ormancıların, su ürün mezunlarının sınıf öğretmeni olmasını kimse eleştiremeyecek böylece.

Re: SINIF ÖĞRT. ALAN DEĞİŞİKLİĞİ RAKAMLARI

Bizden biri beden eğitimi,biri tarih, ikisi de yiyecek içecek bölümüne geçti.

arkadas bu rakamlar ne bölee???yeni atanacak brans öğretmenlerine yasık olmuss...kendi islerini yapamayacaklar...

bizden biri matematik, 1 zihinsel engelliler öğrt, müdür ve müdür yrd zihinsel engelliler öğrt geçti.

Re: ALAN DEĞİŞİKLİĞİ RAKAMLARI BAKINIZ!ŞAŞIRIN BİRAZ

Bir bir biri birilerine bakar bakar bakar dururum
İnce giymiş giymiş üstüne
Gül gül o gülleri savurur

SAVURDU MEB ORTALIĞI SAVURDU

Re: ALAN DEĞİŞİKLİĞİ RAKAMLARLA İNANILMAZ BİR SONUÇ

öğretmenleri alan uzmanı olmaktan çıkardılar. kendi alanı olsa bile çoğu yeterliliğini kaybetmiştir.(yeniler hariç). sonra ne olacak. BAKAN çıkacak öğretmenler yetersiz, verimsiz vb. şeyler söyleyecek. istedikleri yolda öğretmenleri ilerletiyorlar. son noktada bu öğretmenler ile olmuyor. ÖZELLEŞTİRİN!

Sınıf öğretmenliğinden lise matematik öğretmenliğine geçen var. Sayısalım iyidir ama ben cesaret edemem lise matematik öğretmenliğine. Ne iş anlamadım gitti. Yarın öbür gün birileri çıkar oecd verilerine göre en sondayız demeye başlar...

rakamların kaynağı nedir???? hem bilgisayar nerede???

by.BaCTeRY' Alıntı:
Bizim branşa geçenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sınıf öğretmeni olup yan alanı Böte olacak, bulunduğu ilde Bilgisayar öğretmeni açığı olacak, o başvuracak geçecek.. Dediğim gibi bir elin parmağını geçmez.

çok yazık çok :( 66 aylıklardan kaçan sınıfçı çok olmuş. özellikle rehber öğretmenler çok içerlemiştir.

Matematik 1000 . Buradaki lise matematik oluyor galiba. Hele de iki basamaklı üniversiteye giriş sınavları yapılırken yan alandan geçenlerin epey hazırlık yapıp ders anlatması gerekecek.

Yine hem lise hem de ortaokulda merkezi sınavlarda soru çıkan diğer derslerin öğretmenlerinin de işi zor.

Hocam facebook sayfasından aldım bu verileri.birçok yerde paylaşılıyor.meb açıklamasa da veriler bu şekilde ortaya çıkıyor.

Sınıf öğretmeni olmak varmış zamanında - joker giib bölüm oldu - En fazla rehberlik seçilmiş * ben de olsam ya rehberlik - ya beden eğitimi seçerdim

hocam sayıları nerden aldınız kaynak gösterirseniz kullanacağım.. bilişime geçen kaç kişi var? hiç yokmu?

amip33' Alıntı:
by.BaCTeRY' Alıntı:
Bizim branşa geçenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sınıf öğretmeni olup yan alanı Böte olacak, bulunduğu ilde Bilgisayar öğretmeni açığı olacak, o başvuracak geçecek.. Dediğim gibi bir elin parmağını geçmez.
şaka mı yapıyosun hoocam sadece istanbulda bi dolu okul açıldı.. benim okulumdan bir hoca meslek lisesine gitti..(benim gidemediğm!!!!)

by.BaCTeRY' Alıntı:
amip33' Alıntı:
by.BaCTeRY' Alıntı:
şaka mı yapıyosun hoocam sadece istanbulda bi dolu okul açıldı.. benim okulumdan bir hoca meslek lisesine gitti..(benim gidemediğm!!!!)
İstanbul dediğimiz yer koca ülkenin 3te biri hocam. Bir dünya dediğiniz ne kadar? 50 mi 100 mü 250 mi?

eğer rakamlar doğruysa temmuz 2012 norm fazlası sınıf öğrt sayısı 29103 eylül 2012 alan değiştiren 32965.
140bin öğretmen açığının yaklaşık 33 bini de doluyor. Açık 110 bin civarında diyecekler
Adamlar fazla branştan eksik gösterecek, eksik branş kalmayacak gibi
bir de branşçılar tayinlerde çakılacaklar hizmet puanı çok düşük kalacak!!!
Yeni mezun branş öğretmenleri de atanacağız diye bekler artık yıllarca
Hesaba bak bizim bu bakanlığı anlamak için kırk fırın ekmek yememiz lazım
vay be!!!
Bunun yerine emekli maaşlarını iyileştirip/yaş haddini bekletmeden dinazorları emekli etselerdi ya 20-30-35 yıldır yerlerinden oynamayanları!!!

doğan görünümlü şahin
oldu heryer desene... çiçek bahçesi gibi rengarenk...

bak bak bak şu bahçedeki kim?
beden eğitimi öğretmeni
hayır bilemedin... sana bir sır vereyim...aslında o sosyolojog... sonra sınıfcı atandı. sonra yan alandan beden eğitimi... ya suna ne dersin
ben bişi demiyim Allah bilir o kim cıkacak :)

amip33' Alıntı:
by.BaCTeRY' Alıntı:
amip33' Alıntı:
by.BaCTeRY' Alıntı:
İstanbul dediğimiz yer koca ülkenin 3te biri hocam. Bir dünya dediğiniz ne kadar? 50 mi 100 mü 250 mi?
131 az mı hocam ??? yarıdan fazlası meslek lisesi...

17 alanda sınav yapılacak. Sanırım alan değiştiren sınıfçıların mesayi yapıp ders çalışması gerekecek :)

Meslek liselerinde Bilişim Teknolojilerinden zaten çok az açık kalmıştı. Onu da sınıftan geçenler doldurdu, seneye il içi de hayal.
Böteliler meslek lisesine geçemiyoruz diye üzülmesin, İlköğretimde çalışan Tef liler de yerinden kıpırdamıyor.

Tam mahkemelik arkadaş!!! olmaz olamaz olmamalı böyle birşey yaa... yazık değil mi o diğer bölümlerden mezun olupta atanacak olana burda ilerleyen yıllarda yine bi sınıfçı ihtiyacı doğacak şuanda kontenjan acığını bunlar içeriden erittiler.. diğer branş ihtiyaçları kısmi olarak azaldı... ne kadar verimli olunabilir ki... ama buna mecbur bırakanlar utansın..

Bizim okula geldi sınıf öğretmeni arkadaşımız.. Okulum ticaret meslek lisesi yani teknik öğretmen olarak !!!
ben söyledim bir yanlışlık olduğunu gidip sorduğu zaman olabilir meb atamış demişler...

e.firat' Alıntı:
Bizim okula geldi sınıf öğretmeni arkadaşımız.. Okulum ticaret meslek lisesi yani teknik öğretmen olarak !!!
ben söyledim bir yanlışlık olduğunu gidip sorduğu zaman olabilir meb atamış demişler...

hocam ağlamak istiyorum nasıl olur ya buna dava açan eden olmıycak mı!!! bizim mesleğe geçmemize izin vermeyen meb buna nasıl imkan verir yaaa akıl aklacak gibi değil çıldırmak üzereyim.. :verymad:

vay anam vayyy,vayy. Desene 40 bin öğretmen atanacaktı gerek kalmadı...
Yakında pişmanlık yasası çıkar, pişman olanlar 3-5 seneye kadar dönebilir diye...

BBNET
Geri