Alan Adı Fiyatlarında Artış Olacak Bilginiz Olsun

Kodla Büyü

omerbilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar tüm firmaların alan adı ücretlerinde muhtemel %10-%7 artış olacaktır bilginiz olsun Ayın 15 inden sonra gerçekleştirilecek bu artış. Dolayısyla öncesinde süre uzatması yaparsanız bu zamdan etkilenmezsiniz.

bilgi için teşekkürler tesadüfen daha 3 gün önce okulumuzun adı sonunda ioo vardı onu ioo suz olanı boşa çıkmış 3 yıllığına satın alıp bağladım çalışan siteye gayet güzel oldu

neye dayanarak bunu söylüyorsunuz?
omerbilgin' Alıntı:
Arkadaşlar tüm firmaların alan adı ücretlerinde muhtemel %10-%7 artış olacaktır bilginiz olsun Ayın 15 inden sonra gerçekleştirilecek bu artış. Dolayısyla öncesinde süre uzatması yaparsanız bu zamdan etkilenmezsiniz.

bana da mail gelmiş;

Değerli Müşterimiz;

.com ve .net uzantı hak sahibi Verisign, 15 Ocak 2012 tarihinden itibaren COM ve NET alan adı uzantılarının yeni kayıt, süre uzatma ve transfer ücretlerine %7 ila %10 arası değişen oranlarda fiyat artışı öngördüğünü duyurmuştur.

İsimtescil.net olarak bizden bağımsız gelişen maliyet artışlarından etkilenmemeniz için 15 Ocak 2012 tarihinden önce panelinizde kayıtlı domainlerinizin (alan adlarınızın) süre uzatma işlemlerini gerçekleştirmenizi önerir, isimtescil.net kalitesini tercih ettiğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz.

İsimtescil.net

Herşey bu yabancı firmaların başının altından kalkıyor :x Redemption'a giren domainimin fiyatı olmuş 400TL
Zammış, beklemeymiş,geri almakmış,...derken küplerini dolduruyorlar.

@Yalnız_Kurt:
Size de teşekkür ederim. Yazınızda belirttiğiniz İÖO Fikrini ben de deneyeyim dedim. Bizim okul domainin de İÖO'suz versiyonu boşa düşmüş.
Sayenizde aklıma geldi, tescil ettim.

BBNET
Geri