alan adı alma sorunu

Kodla Büyü
arkadaşlar 3-4 gündür meb.k12.tr'den yeni web adresi butonuna tıkladığım zaman; okulun mebbis kullanıcı ve adı ve şifresini yazdığımda "mebbis kullanıcı adı veya şifrenizi yanlış girdiniz" diyor ama şifrenin doğru olduğundan eminim. çünkü aynı şifreyle okulun mebbisine giriyorum. Halbuki bulunduğum ilçede 3 okulun web sitesi alma işini hallettim. terzi kendi söküğünü dikemez işine döndü olay. neden şifre yanlış der acaba? başına böyle bişey gelen arkadaş varmı, varsa nasıl hallettiniz sorunu? Şimdiden teşekkürler

bendede aynı sorun var bendede şifrenizde özel karakter kullanmayınız diyor. iyide mebbise giriyorum bu şifre ile.

ersinsatafatli' Alıntı:
arkadaşlar 3-4 gündür meb.k12.tr'den yeni web adresi butonuna tıkladığım zaman; okulun mebbis kullanıcı ve adı ve şifresini yazdığımda "mebbis kullanıcı adı veya şifrenizi yanlış girdiniz" diyor ama şifrenin doğru olduğundan eminim. çünkü aynı şifreyle okulun mebbisine giriyorum. Halbuki bulunduğum ilçede 3 okulun web sitesi alma işini hallettim. terzi kendi söküğünü dikemez işine döndü olay. neden şifre yanlış der acaba? başına böyle bişey gelen arkadaş varmı, varsa nasıl hallettiniz sorunu? Şimdiden teşekkürler
ersinsatafatli' Alıntı:

Sayın Hocalarım,

Mebbis şifrelerinizi değiştirip girmeyi deneyin. Büyük ihtimal girersiniz.

hocam yeni web adresi alırken şifre eski kurum koduyla olan okul mailine mi gidiyor, eski mail adresleri artık açılmadığından sorun oluyor mu merak ediyorum, bende hala ilköğretim görünüyor da site, onu değiştirmek için yeni web adresi alacam ama korkuyorum şifreye ulaşamazsam diye

habibocak' Alıntı:
Korkmana gerek yok Hocam. Eskiler zaten silinecek. Gönül rahatlığı ile yenisini alabilirsin.

:) yok hocam korktuğum yeni site oluşturmak değil, yeni adres alırken şifre eski maile gidiyor diye duydum da o yüzden, eski mail şifresini de almak için il mem e gitmek zorunda kaldılar, böyle bir durum var mı diye merak ediyorum

arkadaşlar türkçe karakter varsa şifrelerde kabul etmiyor, değiştirmeniz gerekiyor, ben bizzat öyle yaptım, herkese iyi çalışmalar :)

BBNET
Geri