Alıyorum artık ... Ford fiest a2009 Uzay kasa :) Sonunda :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zet

Aktif Üye
Bu seçim olayı çok sıkıntılıydı kararımı verdim ve alıyorum bu hafta sonuna .... :D
27.500

hocam km ve yakıt nedir? bende yeni kasa 2009 dizel olanını yakın zamanda aldım. çok memnunum. şimdiden hayırlı olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

seyhanak' Alıntı:
yau arkadaşım 2.el 2009 fiestaya o kadar para verilirmi hiç !?
peugeot 'da kampanya var bu aralar. sıfır peugeot 206 hemde tam donanımlı modeli 26.990 TL!
ikinci el sıfırın yerini tutarmı hiç ilk sen binecen kokusu yeter:)
bak linkide veriyorum ; kolay gelsin
http://www.peugeot.com.tr/urban-move-kampanyasi/

Kesinlikle haklısınız hocam 0 araba başkadır ama bir insanın içine ne sinerse onu almalı diğer türlü aldığı arabaya hiç ısınamıyor insan..

of hocam bende o para olacak bu zamanda araba mı alınır gider arsa veya çarşıda küçççük bir tükkan alırım.
araba alacakssın daha devrini aldığın gün masrafın başlayacak.
devir ücreti kredi çektiysen kredi kullanırım bedeli
zorunlu trafik sigortası kasko yaptıracaksan o
her yıl düzenli bakım yaptıracaksın yaptırmasan araba zamanla haşata çıkıyor
her altı ayda bir zorunlu vergi ödeyeceksin cabası.
ara sıra trafik cezası ödersin agresifsen.
birde aldığın her türlü yakıtın %80 i vergi olacak 100 tl benzin aldın 80 tl vergi vermiş olacaksın
şimdiden hayırlı olsun...
daha ne diyim.

ford türkiyenin aracıdır, sağlam alt takım, ucuz yedek parça, bol servis. fiesta focustan sonra fordun amiral gemisidir. opel, vw ile kıyaslayana sözüm olmaz ama pejodan kat be kat üstündür, fransız bir aracı ford ile kıyaslamak abestir, bunu açık açık söyliyim. ford seni pişman etmez, fiyat konusunda yorum yapamayacağım çünkü piyasasını bilmiyorum.

ford focus güzel araba, piyasası da var ama ben olsam 27000'e octavia düşünürdüm :)

Hocam çok para değilmi ya,hem siz en fazla 18 e bi golf arıyordunuz,anlaşılan limitler tavan yapmış, yanlız bende seyhanak hocam gibi 2. eldense sıfır arabayı öneririm,mesela bende çok temiz polo var satabilirim size,2. el ama sıfır gibi :P

hipopotam' Alıntı:
of hocam bende o para olacak bu zamanda araba mı alınır gider arsa veya çarşıda küçççük bir tükkan alırım.
birde aldığın her türlü yakıtın %80 i vergi olacak 100 tl benzin aldın 80 tl vergi vermiş olacaksın
daha ne diyim.

Hocam arabayı sattırcan bana, keşke haksız olsan! :(

aakcakaza' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
daha ne diyim.

Hocam arabayı sattırcan bana, keşke haksız olsan! :(

Canım sıkıldı yaaa bende satıyom laa arabayı.
aakçakaza sen kendi arabanı sat benimkini al zaten benimki yakıt kullanmıyor gibi bişey.2006 getz 1.4 suyla çalışıyor:)çeşme suyu olmaz ama arıtacan sonra koyacan:))

Satın satın arkadaşlar kelepir arıyordum bende :)

Bu arabalara bizde binemeyeceksek artık kim binecek, o hale geldik yani.

zet hocam alınmış olmuş bitmiş hayırlı olsun demek düşer bize güle güle kullan hocam

Agensus' Alıntı:
Hocam çok para değilmi ya,hem siz en fazla 18 e bi golf arıyordunuz,anlaşılan limitler tavan yapmış, yanlız bende seyhanak hocam gibi 2. eldense sıfır arabayı öneririm,mesela bende çok temiz polo var satabilirim size,2. el ama sıfır gibi :P
:) evet hocam limitleri arttırdım madem bineceğim dedim güzel bir araba almak en mantıklısı :) şu dakika itibariyle sadece sevdiğim şeyleri yapacağım planla planla nereye kadar bi yerden sonra sıkılıyor insan ... Hayatımı akışına bıraktım . Yarını düşünmekten yoruldum galiba .evet araba almak mantıksız olabilir. ama bu sefer mantıksız olan şeyi yapacağım hayırlısıyla

zet' Alıntı:
Agensus' Alıntı:
:) evet hocam limitleri arttırdım madem bineceğim dedim güzel bir araba almak en mantıklısı :) şu dakika itibariyle sadece sevdiğim şeyleri yapacağım planla planla nereye kadar bi yerden sonra sıkılıyor insan ... Hayatımı akışına bıraktım . Yarını düşünmekten yoruldum galiba .evet araba almak mantıksız olabilir. ama bu sefer mantıksız olan şeyi yapacağım hayırlısıyla

dur yapma. mantıklı düşün. sonra geri dönüşün olmaz.

bence 0 fiesta al hocam paran peşinde 29 bin lira civarında 1.2 motor.

seyhanak' Alıntı:
yau arkadaşım 2.el 2009 fiestaya o kadar para verilirmi hiç !?
peugeot 'da kampanya var bu aralar. sıfır peugeot 206 hemde tam donanımlı modeli 26.990 TL!
ikinci el sıfırın yerini tutarmı hiç ilk sen binecen kokusu yeter:)
bak linkide veriyorum ; kolay gelsin
http://www.peugeot.com.tr/urban-move-kampanyasi/
o dediğiniz model benzinli adam dizel alacakmış hocam hiç benzinli ile dizel bir olurmu?
Birde fiyat listesine bakın pejonun renk bile paralı
http://www.peugeot.com.tr/206-221/206--fiyat-listesi/

BBNET
Geri