Alınan ürünü iade etmek istedim ama..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    iade
Kodla Büyü

botett

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Trendyol dan bir teknolojik ürün aldım. Ürün sıkıntılı çıktı iadesini yaptım. Fakat yaklaşık 2 haftalık bir inceleme sonrası ürünü geri gönderiyorlar. Ürün şu an kargoda ve almak istemiyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz.

Circuit maker diye bir kesim makinası almıştım. Kesim sonunda projeyi parcaliyordu.

Servis yada satıcıya ulaşıp konu ile ilgili destek alsanız belki çok basit bir işlemi vardır.

Trendyol Müşteri hizmetlerini arayıp 6502 sayılı TKHK'ya göre yasal süre içinde ürünü şartsız iade etme hakkım olduğunu ve bu ürünü iade ettiğimi ancak firma tarafından ürünün geri gönderildiğini ürün yerine ücret iademi istiyorum gelen kargoyu da almayacağımı bilmenizi isterim şeklinde konuşun. Müşteri hizmetleri bu konu hakkında yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

İl-ilçelerde hükümet konaklarında bulunan Tüketici Hakem Heyetlerine başvurabilirsiniz. O cihaz kesici cihazlar alanında en yaygın cihazdır. Tasarımlarda sorun olmasın? Cihazla ilgili bir sorunsa ve iade kabul edilmediyse tüketici hakem heyeti çözer. Öncesinde sorunun cihazda olduğundan emin olmak lazım.

ilksms
Geri