Alınacak araba

Kodla Büyü

namikc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 18000 TL civarında para topladım. Bu civarda bir araba bakıyorum. Öncelikle kendi aramızdan birisi bu fiyatlarda temiz aracı olanla görüşmek isterim. Özellikle Punto, Jazz olabilir. Teşekkürler...

18bine temiz jazz ve grande punto zor ama normal punto bulunailir ya da getz ya da palio.Accent admire da olabilir

düşük model focus veya corolla. 5 yıl 2000 model focus kullandım çok zevkli bir araba.

iletişim için pm atabilirsiniz hocam ilanı şuanda güncellediğim için daha indexlenip yayına düşmedi

bende polo 1.4 comfortline var. 85000 Km'de(orjinal), sol arka kapıda (püskürtme) ve arka tamponda boya var. ikinci sahibiyim. (18.500 tl).

Öğretmenlerim biraz bende acemilikte var. Onun için yedek parçası ucuz olan sıkıntı yaratmayacak şekilde bir araç düşünüyorum. Jazz hayalimdeki araba. İlk başta punto ya da clio 2005 model düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Çevrenizde var mı böyle bir satıcı?

o civarlarda jazz bulunur bence ls düz vites bulabilirsiniz güzeldir benim araç bu 2005 model satsam o civarlarda satılır diye düşünüyorum bakmayın milletin 21 22 yazdığına

bi daha baktım da benim arabanın fiyatları yükselmiş galiba :)

namikc' Alıntı:
Öğretmenlerim biraz bende acemilikte var. Onun için yedek parçası ucuz olan sıkıntı yaratmayacak şekilde bir araç düşünüyorum. Jazz hayalimdeki araba. İlk başta punto ya da clio 2005 model düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Çevrenizde var mı böyle bir satıcı?
hangi punto hocam ben geçen hafta aldım punto 25 bin liraya ayrıca punto nunda yedek parçasının ucuz olduğunu sanmıyorum. hocam al bi getz, palio falan rahatına bak ben de keşke getz alsaydım diyorum

BBNET
Geri